ŞEHİTLERİ ANDILAR

22.12.2016 09:16:14

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Talas Caddesi üzerinde meydana gelen patlama sonrası Kayserispor takımı dün patlamanın olduğu yere çiçek bırakıp dua etti.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, geçtiğimiz Cumartesi günü 14 askerin şehit olduğu hain terör saldırısının meydana geldiği otobüs durağını ziyaret ederek Kur´an-ı Kerim okudu. 
Talas Bulvarı üzerinde 14 askerin şehit 55 kişinin de yaralandığı terör saldırısının meydana geldiği otobüs durağına gelen Kayserisporlu yönetici ve futbolcular, burada şehitler için Kur´an-ı Kerim okuyarak dualar etti. Burada açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, terörü şiddet ve nefretle kınadıklarını belirterek, ?Kayserispor camiası olarak Cumartesi günü gerçekleştirilen haince ve kahpece terörist eylemi şiddetle ve nefretle kınamak amacıyla sporcu kardeşlerimizle burada bulunmaktayız. Bu terör saldırısında şehit olan askerlerimizin ruhları şad olsun, gazi kardeşlerimize Allah´ta şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Yüce Rabbim inşallah milletimize bu tür acıları bir daha yaşatmasın? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: ŞEHİTLERİ ANDILAR