SEHiTLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ

26.09.2016 09:28:53

Diyarbakır´ın Lice ilçesinde PKK´lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Arda Şen, memleketi Kayseri´de toprağa, bu sloganlar eşliğinde verildi.

Diyarbakır´ın Lice ilçesinde PKK´lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Komando Uzman Çavuş Arda Şen´in acı haberi memleketi Kayseri´nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Malak köyünde yaşayan baba Hayrettin Şen ve anne Asalet Şen´e verildi. Şehit haberini alan yakınları eve akın ederken, mahalle Türk bayrakları ile donatıldı. 4 kardeş olduğu öğrenilen şehit Arda Şen´in Kurban Bayramı´nda nişanlandığı öğrenildi.
Diyarbakır Lice´de terör örgütü PKK´lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Arda Şen´in cenazesi, memleketi Kayseri´ye getirildi. Şehit Şen´in naaşı, cenaze namazının kılınması için Kalem Kırdı Camii´ne getirildi. Burada öğle namazına müteakiben İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi top aracına konuldu. Burada vatandaşlar ?Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez´ şeklinde sloganlar atarak terörü lanetledi.
Şehidin 1 aylık nişanlısından
yürek yakan veda
Şehit Arda Şen´in 1 ay önce nişanlandığı öğrenilirken, nişanlısı Münevver Altınok şehidin tabutu yanından bir an olsun ayrılmadı. Şehit nişanlısının fotoğrafına sarılan Altınok gözyaşı döktü. Ayrıca Şehit Arda Şen´in annesi Ayşe Şen de oğlunun fotoğrafını kimseye vermedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki annesi Ayşe ve babası Hayrettin Şen´e taziyelerini iletti.
Şehidin cenaze namazına; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, belediye başkanları, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri temsilcileri, polis ve askeri erkan, şehidin annesi Ayşe, babası Hayrettin, kardeşleri Hatice, Şamil ve Ömer, nişanlısı Münevver Altınok, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Şehit Şen´in cenazesi toprağa verilmek üzere Pınarbaşı ilçesi Malak köyüne götürüldü.



Anahtar Kelimeler: SEHiTLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ