SEFA TRABZON YOLUNDA

6.08.2014 17:31:47

Beşiktaş ile dirsek temasındaki genç oyuncu için Trabzonspor`da devreye girdi. Karadeniz ekibi başlayan görüşmeleri KAP`a bildirdi

Trabzospor`dan yapılan açıklamada, Sefa Yılmaz`ın transferi için Kayserispor ve oyuncu ile görüşmelerin başlandığı duyurdu. Transferde hareketli saatler yaşayan Trabzonspor, Kayserispor`un genç yıldızı Sefa Yılmaz`ın transferini de büyük oranda bitirdi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Sefa Yılmaz`ın transferi için Kayserispor ve oyuncu ile görüşmelerin başlandığı duyurdu.
İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde prensipte anlaşmaya varıldığı, Trabzonspor`un takasta verilecek olan isimleri belirlemesinin ardından ise transferin resmi olarak açıklanacağı öğrenildi. Ofansif orta saha ve sağ açık olarak görev yapan Sefa, milli takımın çeşitli kategorilerinde de forma giydi. Geçen sezondan itibaren ismi Beşiktaş ile anılan sefa yılmaz`ın bu tranfsere olumlu baktığı ifade edilirken, Beşiktaş`ın ise bu oyuncunun bonservisinde indirim yapılmadığı için tranfserden vazgeçtiği ifade ediliyor. Takas konusundaki isimlerin netleşmesi durumunda kayserispor, bu oyuncular ile görüşerek Avusturya kampına davet edecek.
(Spor Servisi)