Seçime mi Hazırlık!

20.07.2015 08:59:12

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz koltuğa oturduğu ilk günden beri ilk defa siyasi partilerle bayramlaşmaya gitti. KTO Başkanının bu tavrı ?Seçime hazırlık mı?? yorumlarına neden oldu.

 

 

AK Parti´ye yakınlığı ile bilinen KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz´ın MHP ve CHP ile bayramlaşması ?KTO seçimlere hazırlık mı yapıyor? sorusunu akıllara getirdi..

Bayramın ilk günü oda üyeleri ile bayramlaşan Hiçyılmaz, ?Sağlık ve sıhhat içerisinde geçirdiğimiz Ramazan ayı süresince ibadetlerimizi yaptık ve neticesinde ulaşmış olduğumuz Ramazan bayramını da huzur içerisinde yaşıyoruz. Bu huzur içerisinde yaşadığımız bayramın buruk olmadığını söylemek doğru olmaz. Çünkü İslam âleminin içerisinde bulunmuş olduğu durum gerçekten bizleri çok üzmekte ve ümit ediyoruz ki kısa süre içerisinde İslam âleminin içerisinde bulunduğu durum düzelir diye temenni ediyoruz. Bu Ramazan ayının ve kutlamakta olduğumuz Ramazan bayramının bu kurtuluşa vesile olmasını özellikle temenni ediyorum? açıklamasını yaptı.

Bayramın ikinci günüde ise siyasi partileri ziyaret eden Hiçyılmaz son olarak da AK Parti´li vekilleri makamında ağırlayarak bayramlaşma ziyaretlerini bitirdi.

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Seçime Hazırlık