SAZLI SÖZLÜ ADAY!

27.02.2015 10:40:04

Psikiyatri doktoru Dr. İsmail Gökşen aday adaylığını sazlı sözlü açıkladı.

İsmail Gökşen bir kafede düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Gökşen hedefinin, Dünyaya yön veren ve Adalet dağıtan muhteşem Türkiye olduğunu söyledi. Gökşen açıklamasının sonunda bağlaması ile müzik ziyafeti verdi.

Siyasetin iki karar mercii bulunduğunu belirten Gökşen, AK Parti Kayseri 25. dönem milletvekili aday adayı olarak hedef dünyaya yön veren ve adalet dağıtan muhteşem bir Türkiye'nin kurulmasına katkı sağlamaktır. Siyasetin iki karar merci vardır. Biri halk diğeri Haktır. Derdimiz hakkın adaletin insanlığın esas alındığı programların uygulanmasına yardımcı olmaktır. İlimize ülkemize ve insanlığa hizmet için aday adayı oldum” diye konuştu.

Gökşen neden aday adayı olduğunu ise şu şekilde anlattı:

2023 vizyonuna giden süreç, Türkiye'nin yeniden inşa edilmesi sürecidir.  Para politikaları, Türk parasının değeri, istikrar ve büyümenin ne olacağı ekonomide gelir dağılımı adaletini herkes daha iyi görecek ve anlayacaktır. Bu vizyonla; eşit ve özgür yurttaşlık ekseninde Yeni bir Anayasa, seçim ve siyasi partiler yasası ile siyasi hayatın rahatlatılması, hoşgörü ve uzlaşma kültürünün geliştirilmesi üzerinedir. Türkiye'yi küresel dünyanın güçlü bir aktörü haline getirmek ve bu bölgenin sevdası olan Başkanlık sistemine geçmede yardımcı olmaktır.”

Gökşen açıklamasının ardından sazı eline alarak müzik ziyafeti sundu. Sarıkamış türküsünü hem çalan em söyleyen Gökşen, Ankara'ya gittiği takdirde siyasetini keyifli bir şekilde sürdüreceğini belirtti. 



Anahtar Kelimeler: SAZLI SÖZLÜ ADAY!