ŞAŞKIN İL BAŞKANI

28.05.2015 08:59:47

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan'ın AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ile ilgili sözlerine cevap verdi. CHP İl Başkanının ardı ardına kurduğu iki cümle arasında bile tutarlılık olmadığını ifade eden Özden, Bu


AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan'ın Mehmet Özhaseki'ye yönelik açıklamalarının akıllara zarar olduğunu belirtti. CHP İl Başkanının tıpkı genel başkanı gibi tutarlı iki cümleyi bile kuramadığının anlaşıldığını dile getiren Özden şunları söyledi:
"Milletvekili Adayımız Mehmet Özhaseki'nin kendisine atılan iftiraların tamamının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kurulan bir kumpasın ürünü olduğunu ortaya çıkarmasının ardından CHP'nin dengesi bozuldu. CHP İl Başkanı da dengenin ne denli bozulduğunu gösteren bir açıklama yapmış. CHP İl Başkanı açıklamasında Milletvekili Adayımız Mehmet Özhaseki'ye hitaben, ‘Sen önce dava edilmiş meselelerden kendini kurtar. Senin şahsını itham eden zaten yok. Sana kimse yolsuzluk yaptın demiyor' ifadelerini kullanmış. Adayımız Sayın Özhaseki ile ilgili dava edilmiş bir mesele olmamasına rağmen böyle bir cümle kuran İl Başkanı bir sonraki cümlesinde Özhaseki'yi hiçbir suçla itham etmediklerini söylüyor. Peki, hiçbir suçla itham etmediğiniz Adayımız hangi davalardan kendini kurtaracak? Arka arkaya kurduğu iki cümle arasında bile tutarsızlık olan İl Başkanı adeta Milletvekili Adayımız Sayın Özhaseki'nin CHP'nin dengesini nasıl bozduğunu ortaya koyuyor. Gelelim muhataplık meselesine. Milletvekili Adayımız Mehmet Özhaseki 21 yıllık belediye başkanlığı döneminde parti ayrımı yapmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden Kayseri'ye hizmet etti. Geçmişte CHP'nin yaptığı gibi ideolojik belediyecilik değil hizmet belediyeciliği yaptı. Eğer yalancı şahitlik yapmazsa Özhaseki'nin hizmetlerine Mustafa Ayan da şahittir. Başkanımız Büyükşehir'de büyük projeleri hayata geçirirken 2010 yılında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, üstelik de TBMM çatısı altında Sayın Özhaseki'ye yönelik iftiralara başladı. Bu iftiralarını 2011 seçimleri öncesi hemen her mitingde de tekrarladı. CHP'li üyelerin bile savunamadığı ve ön seçimlerde son sıraya attığı milletvekili ile CHP Genel Başkanının bugüne kadar söylediği iftiraları anlaşılan CHP İl Başkanı duymamış. Sayın Özhaseki'yi iftira atarken muhatap alıyorsunuz da, iftiralarınızın bir kumpasın ürünü olduğunu ortaya çıkarınca mı muhatap almıyorsunuz. CHP İl Başkanı, Milletvekili Adayımız Mehmet Özhaseki'nin genel başkanlarına yönelik sözlerine cevap veriyor da, genel başkanının ‘Namuslu vatandaş' dediği kişi tarafından söylenen sözlere neden cevap vermiyor? Kılıçdaroğlu'nun bizzat iftiralarının kaynağı olan kişi tarafından dolandırıcılıkla suçlanmasına neden seyirci kalıyor? Anlaşılan o ki, Sayın Milletvekili Adayımız Mehmet Özhaseki, Kemal Kılıçdaroğlu'na vurdukça İl Başkanı terliyor. Biliyoruz ki her şey açığa çıkınca, iftiracı olduğu ortaya konunca söyleyecek sözü kalmayan Kemal Kılıçdaroğlu, Özhaseki'nin ismini duyunca tir tir titremeye başladı. Bu yüzden de Kayseri mitinginde bu konuda tek bir şey söyleyemedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın Kayseri'de söylediği gibi Kılıçdaroğlu Kayseri'de sert kayaya çarptı. Milletvekili Adayımız Sayın Özhaseki, Kılıçdaroğlu çıkıp da milletin önünde özür dileyinceye kadar bugüne kadar söylediklerini burnundan fitil fitil getirmeye devam edecek. Devam edecek ki CHP Genel Başkanı bir daha onurlu insanlara iftira atmasın."

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ŞAŞKIN İL BAŞKANI