Şarkıların sözleri kötü alışkanlıkları anlatmak için değiştirildi

14.03.2018 15:54:44

Talas Kaymakamlığı tarafından yürütülen Sosyal Farkındalık Projesi kapsamında, şarkıların sözleri kötü alışkanlıkları anlatmak için değiştirilerek yorumlandı.

Talas Kaymakamlığı tarafından yürütülen Sosyal Farkındalık Projesi kapsamında, şarkıların sözleri kötü alışkanlıkları anlatmak için değiştirilerek yorumlandı. 
Talas Kaymakamlığı tarafından yürütülen ve Talas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Gürel tarafından koordine edilen Sosyal Farkındalık Projesi kapsamında düzenlenen konserin 2´incisi düzenlendi. Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi´nde düzenlenen konsere, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, öğrenciler ve veliler katıldı. 
Konser öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, ?Bu çalışmalar uzun zamandan beri devam ediyordu. Bunun ilkini birkaç ay önce Talas ilçemizde gerçekleştirdik. Bugünde burada daha geniş bir katılım ile gençlerimizi buluşturacağız. Bu tür projeler gençlerimizin değerler eğitimi alması kapsamında son derece önemlidir. Gençlerimize bir nebze de olsa faydalı olabileceksek, insanlığa katkımız olabilecekse biz bu yaptığımız işten onur duyarız. Konserimizde birbirimizden değerli sanatçılarımızın eserleri sözleri değiştirilerek tekrardan konseptimize uygun olarak yeniden yorumlanacak? ifadelerini kullandı. 
Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan ise, ?Bu etkinlikte davetli olmam bana mutlulukları en güzelini veriyor. Projeyi gerçekleştiren herkesi saygıyla kucaklıyorum. İnsanlar doğduğu topraklara borçlu olurlar. Bende borcumu sosyal sorumluluk adına sadece şiir yazarak değil, aynı zamanda insanların kalbine dokunarak insan olmanın getirdiği bir görevle yapılacak ne varsa yapmaya hazır bir birey olarak şuan aranızdayım? şeklinde konuştu. 
Konserde, öğrenciler tarafından kötü alışkanlıkları anlatmak için değiştirilen şarkılar yorumlandı. Öğrencilerin ilgiyle izlediği konser, büyük beğeni topladı.