SARIOĞLAN´DA ÖRNEK İŞÇİ..

24.11.2015 10:54:23

Asgari ücretli işçinin bulduğu para, kaybeden genci çok sevindirdi

Geçim şartlarının giderek ağırlaştığı günümüzde, ?İnsanlık ölmedi´ dedirten olaylarda görülüyor. İşte bunların sonuncusu Kayseri´nin Sarıoğlan ilçesinde yaşandı. Asgari ücretle belediyede çalışan temizlik işçisi Mustafa Gülgör´ün bulduğu para, kaybeden 19 yaşındaki Selçuk Aydın´a teslim edildi.

Sarıoğlan Belediyesi Fen İşlerinde, park, bahçe ve temizlik işlerinde asgari ücretle çalışan 2 çocuk babası  Mustafa Gülgör, haftada bir kurulan Sarıoğlan pazarında gezerken 100 YTL buldu. Bulduğu yerdeki esnaf ve vatandaşlara para kayıp eden olup olmadığını sordu. Sahibi çıkmayınca belediyeye geldi. Belediyeden yapılan anonsla ?Para kaybedenlerin belediyeye gelmesi´ çağrısı yapıldı.

Anonstan kısa bir süre sonra belediyeye amcası ile gelen 19 yaşındaki Selçuk Aydın ?Ben 100 YTL kaybettim. Pazarda kaybettim. O para benim için çok önemliydi´ dedi. Daha sonra para Selçuk Aydın´a belediye işçisi Mustafa Gülgör tarafından teslim edildi. Selçuk Aydın, belediye işçisine teşekkür ederken, Mustafa Gülgör´de ?Bu konuda çok hassas ve duyarlıyız. Daha insanlık ölmedi´ dedi.

Sarıoğlan Belediye Başkanı  Ali Osman Yıldız, zaman zaman araç, ev ve işyeri anahtarını, parasını, değerli eşyasını kaybeden insanların belediyeye geldiğini belirterek ?Çalışanlarımızın bulduğu ya da teslim aldığı kayıp eşyalarla, kaybedenlerin zamanında belediyemize gelmesi ile anons yaparak, buluntu eşyaları teslim ediyoruz. Bulunmasına da yardımcı oluyoruz. Bu konuda çalışanlarımız gerçekten çok hassas´ diye konuştu. 



Anahtar Kelimeler: SARIOĞLAN ÖRNEK İŞÇİ