Sarıoğlan´da anons sistemi merkezden yönetilecek

24.07.2015 10:06:21

Hızlı iletişime önem veren Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´ın talimatı ile şu an lokal olarak yapılan ses anons sistemi, yeni yatırımlar ile merkezden yönetilecek.

 


Şu anda bakım ve onarımları yapılan ses sisteminde, bazı mahallelerdeki yerleşim merkezlerine yeni hoparlör konurken, bazılarının yeri ve yönü değiştiriliyor. Belediyede bu konuda sorumlu Serdar Şimşek´in nezaretinde görev yapan ekip son olarak Üzerlik ve Tatılı mahallelerindeki ses sistemini yeniledi ve merkeze bağladı.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, teknoloji çağında hızlı iletişimin önemini bildiklerini, Dünyanın teknoloji ile küçüldüğünü belirtti. Başkan Yıldız "Ses sistemi bakım ve onarımı devam ediyor. Ayrıca bu sistem artık her mahallede ayrı değil belediyeki merkezden tek elden yönetilecek. Bu arada ses sistemine yapılan ilave ile bazı vatandaşların ´Duymuyoruz, haberimiz olmuyor´ dediği ezan sesinide rahatlıkla duyabilmeleri için camiye uzak olan yerlere bu hizmetin verilmesine başlandı. Halkımıza hayırlı-uğurlu olsun" dedi.