SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

9.01.2017 09:09:26

Kayseri´de Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü programı düzenlendi.Yürüyüşün bitiminde saygı duruşu, istiklal marşı, protokol konuşmaları, kuranı kerim tilaveti ve şehitler için hatim duası yapıldı.

Kayseri´de Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü Kayseri Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde, Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan, Talas Belediyeleri, Emniyet Müdürlüğü, Erciyes, AGÜ, NNY Üniversiteleri, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, KYK, ASKF ve diğer Kamu Kurumları yanı sıra Kayseri Şeker ve bazı STK´ların katkıları ile Kayseri Valilik önünden başlayıp Kartal Şehitliğinde sona erdi.
Gençlerimize tarihi ve kültürel mirasımızın daha iyi tanıtılması çerçevesinde Sarıkamış ruhunun ülke genelinde canlılığının sürdürülmesi, Sarıkamış´ın manevi ikliminin toplumun tüm bireyleri tarafından yaşanabilmesi için Sarıkamış´taki yürüyüş programı ile aynı gün ve aynı saatte olmak üzere Kayseri´de Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü programı düzenlendi.
Yürüyüşün bitiminde saygı duruşu, istiklal marşı, protokol konuşmaları, kuranı kerim tilaveti ve şehitler için hatim duası yapıldı.
Kayseri Şeker bu etkinliğe; çiftçisi, personeli ve spor kulübüne bağlı sporcuları ile katılım yanında beş bin adet Sarıkamış baskılı atkı, eldiven ve bere dağıtarak katkı sağladı.
(Kurum Haberi)