SAPIK ANKARA´YA

7.07.2015 10:19:32

Develi ilçesinde 8 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 17 yaşındaki zanlı tutuklandı.


Develi ilçesine bağlı Sindelhöyük mahallesinde 17 yaşındaki H.T., metruk bir evde 8 yaşındaki H.T.´ye tecavüz ettiği iddiasıyla jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Hastanede sperm örnekleri de alınan H.T. jandarma tarafından yapılan soruşturma sonrasında çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Tutuklanan H.T., Ankara´ya nakledildi.

  Mide bulandıran iğrenç tecavüzün yaşandığı Sindelhöyük Mahallesi´nde, vatandaşlar tedirgin ve öfkeli. Mahalle sakinlerinden Erman Develioğlu olayı gözyaşları içinde anlatırken, ?İlkokul 2´ye giden küçücük çocuğa 17-18 yaşındaki genç tecavüz ediyor. Olay da çarşının göbeğinde oluyor. Bu gözü dönmüş, ahlaksızlık. Devlet gelsin, bu sülalenin geçmişini, gelmişini araştırsın. Ya bu sülaleyi buradan def etsin ya da biz edeceğiz. Bu ne hizmetle ufacık çocuğa tecavüz ediyor?? diye konuştu. Yusuf Aksakal ise yetkililerden yardım isteyerek, ?Bu esrar, eroin işi 8-9 yaşına düştü. Buna devlet bir önlem alsın, ne gerekiyorsa yapsın. İçler acısı bu durum. 9 yaşındaki çocuğa böyle işkence ne demek?? dedi.
  Hacı Ahmet Aşık, ?Bonzai var, hap var, çetele var. Gençlik elden gidiyor, köy batıyor. Çekmiş bonzaiyi ufacık 8 yaşındaki çocuğa tecavüz etmiş. Köyün şerefi bunlar, şerefi? ifadesini kullandı.

  Sindelhöyük´te yaşanan bu olay sonrası, jandarma ilçe genelinde güvenlik önlemlerini maksimum seviyede arttırdı. Olay sonrası tutuklanan ve Ankara´ya gönderilen sapkın ruhlu gencin ailesinin linç girişimlerine karşı Develi´de güvenlik güçleri teyakkuzda.

  Bu arada talihsiz kıç çocuğunun tedavisinin devam ettiği ve yaşadığı bu travdan kurtulması ardına ailesiyle birlikte koruma altına alındığı da gelen bilgiler arasında. (İHA/ HABER MERKEZİ)

 

 



Anahtar Kelimeler: SAPIK ANKARA