SANAYİDE ODAKIR FARKI

19.11.2014 10:50:08

Kayseri Oto Sanatkarları Odasının yoğun girişimleri ve gayretleri sonucunda yeni sanayide doğalgaz ve aydınlatma çalışmaları başlamıştır.

Kayseri Oto Sanatkarları Odasının yoğun girişimleri ve gayretleri sonucunda yeni sanayide doğalgaz ve aydınlatma çalışmaları başlamıştır.

Kayseri Oto Sanatkarları Odası Başkanı Şeyhi Odakır yaptığı açıklamada “Gelişen teknoloji ile kullanım alanı genişleyen doğalgaz birçok alanda kullanılmaya başlandı. Günümüzde çevre dostu olarak bilinen bu yakıt sanayimiz içinde bir gereksinim haline geldi. Daha önce sanayimizde ısınma veya boya fırını gibi ihtiyaçları karşılamak amacıyla kullanılan atık maddeler önemli bir çevre sorunu oluşturmaktaydı. Bu sorunu çözmek adına odamızın girişimleri sonuç verdi ve sanayide doğalgaz çalışmaları başladı. Çalışma dahilinde her iş yeri kendine ait doğalgaz hattına sahip olacak. Ayrıca bu çalışmalar yapılırken esnaflarımızın iş alanı kısıtlanmayacak ve sanayimiz modern bir yapıya dönüşüyor.

Bu çalışmalar devam ederken aynı zamanda da sanayi içerisinde aydınlatma çalışmaları da başlamış bulunmakta. Sanayi içerisinde yetersiz olan aydınlatma büyük bir sorun halindeydi. Bununla birlikte karanlık nedeniyle sık sık hırsızlık olayları yaşanıyordu. Yine odamızın yoğun girişimleriyle bu sorunları çözmek adına Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş yapılan anlaşma sonucunda sanayi yeni aydınlatma direklerine kavuşuyor ve aydınlanmayan cadde sokak kalmıyor.

Yapılan doğalgaz ve aydınlatma çalışmaların ardından esnaflarımızın mağdur olmaması için Kocasinan Belediyesi asfalt ekipleri tarafından asfaltlama çalışmalarına başlanmıştır.

Doğalgaz ve aydınlatma çalışmalarında desteklerinden dolayı başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye, Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik’e, Kayserigaz Genel Müdürü ve çalışanlarına, Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş Genel Müdürü ve çalışanlarına sanayimiz ve esnaflarımız adına teşekkür ederiz.” dedi.