ŞAMPİYONLUK KUPASI KAYSERİ´DE

11.07.2017 16:29:59

2016-2017 Süper Ligi şampiyonu Beşiktaş´ın şampiyonluk kupasının bugün ki durağı Kayseri oldu. Şampiyonluk kupasını görebilmek için Kayseri´nin Beşiktaş´lı taraftarları Kayseri kartal yuvasına akın etti.

  2016-2017 Süper Ligi şampiyonu Beşiktaş´ın şampiyonluk kupasının bugün ki durağı Kayseri oldu. Şampiyonluk kupasını görebilmek için Kayseri´nin Beşiktaş´lı  taraftarları Kayseri kartal yuvasına akın etti.

Beşiktaş´ın  Taraftar ve Dernek Sorumlu Burhan Topuz şampiyonluk kupasının Kayseride olmasından mutluluk duyduğunu belirtti. Topuz : ´´Beşiktaş´ın yöneticilerinin prensipli, düzenli ve planlı çalışması ve Beşiktaşlı futbolcuların iyi performansları sonucunda şampiyonluğun kaçınılmaz olduğu ortaya çıktı ve bunun sonucunda bu kupa buraya geldi. Beşiktaş´ın  bundan sonra ki hedefi Avrupa´dan kupa getirmek. İnşallah bunu da başaracağımıza inanıyorum. Önemli  olan işini iyi yapmak. İşini iyi yaptığın zaman sonuçlar mutlaka iyi geliyor.  20 Milyona yakın bir taraftar kitlemiz var ve bu taraftar kitlemiz kendini aşan ve kabuğuna sığmayan dünyaca ünlü çılgın bir taraftar kitlesidir. Beşiktaş´ı seven bu taraftar kitlemiz ile  planlı çalışıyoruz ve olmayan parayla büyük transferler yapıyoruz.  Beşiktaş sevdalıları olarak işimiz gücümüz Beşiktaş´tır.´´ Dedi.



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ ŞAMPİYONLUK KUPASI