ŞAMPİYON TALAS ATATÜRK

30.12.2016 09:24:05

Final maçında Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi rakibi Kayseri Anadolu İmam Hatip Lisesini ikinci yarıda Mustafa Erkoç´un attığı golle 1-0 mağlup etti ve şampiyon oldu.

STAT: Argıncık Stadı 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Esat Sabuncu ** Mehmet Yaniay ** Levent Yeşilyurt **

SAHA KOMİSERİ: Yılmaz Öztaş

KAYSERİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ: Abdullah Yakup Boyraz ** İsmail Aslankoç ** Metin Tanrısever ** Nail Duran ** (Dk.52 Ali Bozkurt *) Sefa Kahraman ** (Dk.52 Kürşat Kubilay *) Ali Avcı ** Mustafa Özbayburtlu ** Cemal Can Aktaş ** Furkan Köylü ** Kadir Eren Üçal ** Mehmet Turan Karamahmut **

TALAS ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ:  Mehmet Başer ** İsmail Aslaner ** Umut Akyol ** Mikail Canpolat ** Mustafa Erkoç ** Oktay Kuzuimam ** Mustafa Yerli ** Serkan Yıldız ** Berk Furkan Yılmaz ** Ziyahan Erbaşı ** Efe Enes Çubukcu **

GOLLER: Dk.50 Mustafa Erkoç (Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)

KIRMIZI KART: Dk.70 Mustafa Erkoç (Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Futbol Genç Erkekler kategorisinde dün Argıncık Stadı 2 Nolu Sahada oynanan final maçında gülen Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısının 50.dakikasında Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mustafa Erkoç´un golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra karşılaşmada tempo iyice yükseldi. Taraftarının desteği ile beraberlik golünü arayan Kayseri Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesi sonuca ulaşamadı. Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine galibiyeti getiren golü atan Mustafa Erkoç karşılaşmanın uzatma dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi rakibini 1-0 mağlup ederek Futbol Genç Erkeklerde Kayseri şampiyonu oldu. Maç sonu büyük sevinç yaşayan Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı oyuncularının sevinçleri görünmeye değerdi. Kupa töreninin ardından saha içinde doyasıya şampiyonluğu kutlayan Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sahadan mutlu bir şekilde ayrıldı. (Haber-Fotoğraflar: Memduh Borazan)

/resimler/2016-12/30/0926087478862.jpg



Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON TALAS ATATÜRK