ŞAMPİYON SON DAKİKADA GELDİ

10.04.2017 10:51:33

Yeşil-Beyazlılar ligin son maçında Kayseri Meysuspor´u 90+5.dakikada Ali Ateş´in golü ile 3-2 mağlup etti ve U19 Ligini şampiyon olarak tamamladı.

STAT: Vali Muammer Güler Stadı

HAKEMLER: Ahmet Pakırcı *** Rüştü Güner *** Şükrü Sevim ***

SAHA KOMİSERİ: Şinasi Acar

KAYSERİ ŞEKERSPOR U19: Seyyid Boran *** Yusuf Öner *** Niyazi Albayrak ** (Dk.52 Batuhan İlhan **) Yunus Emre Şimşek *** Mehmet Doğru *** Emirhan Avcı *** Berat Ağca *** Yusuf Oğuz *** (Dk.68 Kıvanç **)  Ramazan Aksoy ** (Dk.52 Tunahan Harmancı **) Batuhan Kaya *** Ali Ateş ****

KAYSERİ MEYSUSPOR U19: Baran Erdemir ** Halil Okur ** M.Emin Aliç ** Yasin Burak Deniz ** Ali Bıçakçı ** Alihan Dönmez ** Furkan Öztürk ** Yusufcan ** Serdar Durmuş ** Ali Cavlak ** (Dk.76 Selçuk *) Volkan Aygur **  

GOLLER: Dk.25.90+5 Ali Ateş, Dk.55 Berat Ağca (Kayseri Şekerspor U19) Dk.39 Serdar Durmuş, Dk.49 (pen) Furkan Öztürk  (Kayseri Meysuspor)

U19 Ligi 26.haftasında Vali Muammer Güler Stadı´nda oynanan Kayseri Şekerspor ile Kayseri Meysuspor maçın nefesleri kesti. Tam 5 golün atıldığı çekişmeli ve zevkli karşılaşmada şampiyonluk golü son dakikada geldi. Kayseri Şekerspor santrası olmayan bir gol ile rakibini 3-2 yenerek 2016-2017 sezonu U19 Ligini 63 puanla şampiyon olarak tamamladı ve ilimizi  U19 Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Hafta sonu Vali Muammer Güler Stadı´nda oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan zorlu doksan dakikanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı. İkinci yarının başında Meysuspor penaltıdan bulduğu golle skoru 2-1 yaptı. 2-1´den sonra Kayseri Şekerspor paniklemeye ve başladığı dakikalarda Meysuspor birkaç pozisyondan yararlanamadı.  2-1 geride kalan Şekerspor yaptığı değişiklikler ile rakibi karşısında skoru 2-2 yaptı ve kalan dakikalarda umutlarını artırdı. Tam karşılaşma 2-2 bitecek derken Kayseri Şekerspor Ali Ateş ile 3.golü buldu. Sağ taraftan yapılan ortada ceza sahası içinde topla buluşan Ali Ateş topu filelere göndererek maçın skorunu ilan eden isim olurken maça ise damgasını vurdu. Golden sonra maçın hakemi Ahmet Pakırcı zorlu doksan dakikayı bitirdi. Kayseri Şekerspor aldığı bu galibiyetle ile şampiyonluğunu ilan ederek saha içerisinde büyük sevinç yaşadı.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON DAKİKADA GELDİ