ŞAMPİYON REDD TEAM

29.05.2017 15:47:21

Salih Ulu anısına düzenlenen Futsal Turnuvası final maçında Ekmekyermez Kereste Gar Gibi takımını 7-2 gibi farklı yenen Redd Team şampiyon oldu.

SALON: Talas Spor Salonu

HAKEMLER: Fahri Aksoy *** Emre Altun ***

REDD TEAM: Emre Ünlü *** Müslüm Taştan *** Recep Güneş *** Nuri Karahançer *** Hüseyin Otyakmaz *** M.Melih Ordu *** Mehmet Altıparmak *** Şükrü Sevim *** Serhat Günay *** Ali Osman Okur *** Abdulhakim Aksöz ***

EKMEKYERMEZ KERESTE GAR GİBİ: Ahmet Pakırcı * Levent Yeşilyurt * Salih Ulusoy * Hacı Mehmet Ekmekyermez * Osman Susamış * Fikret Ünal * Ömer Murat Ülger ** Halit Karacabay * Ramazan Aksoy * Ali Etlikçi *

GOLLER: Müslüm Taştan (2), Ali Osman Okur (2), Şükrü Sevim, Erol Eroğlu, M.Melih Ordu (Redd Team) Osman Susamış, Ramazan (Ekmekyermez Kereste Gar Gibi)

Salih Ulu anısına bu sezon üçüncüsü düzenlenen futsal turnuvasında şampiyon belli oldu. Talas Spor Salonunda oynanan final maçında Redd Team, Ekmekyermez Kereste Gar Gibi takımını her iki yarıda attığı goller ile farklı yenerek şampiyon oldu. Ekmekyermez Kereste Gar Gibi takımı karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Redd Team Müslüm Taştan (2), Ali Osman Okur (2), Şükrü Sevim, Erol Eroğlu ve M.Melih Ordu´nun golleri ile galip gelen Redd Team maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Ekmekyermez Kereste Gar Gibi takımının gollerini Osman Susamış ve Ramazan kaydetti.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON REDD TEAM