ŞAMPİYON ÖZVATAN!...

6.06.2017 11:24:16

Sezona iyi başlayan ve mutlu sona ulaşan Özvatan Gençlikspor, hafta sonu taraftarı önünde oynadığı maçta rakibi Kıranardı Belediyespor´u 5-2 mağlup ederek şampiyonluğu ilan etti. Özvatan Gençlikspor maç öncesi Kıranardı Belediyespor´lu oyuncular saha gir

STAT: Özvatan Stadı

HAKEMLER: Hüseyin Keğin *** Ahmet İnci *** Raşid Polat ***

SAHA KOMİSERİ: Zihni Nargiz

ÖZVATAN GENÇLİKSPOR: Hasan Korkmaz ** Eray Erciyes *** Celal Çakmak *** Eren Gündoğdu *** Kemal Erdem *** Nihat Aksu *** Muharrem Çolak *** (Dk.84 Osman Eryiğit ***) Muhammed Turp *** (Dk.80 Ömer İse Eseoğlu **) Seyfi Karamahmut *** Ali Yakışıklı **** Emre Karakol * (Dk.32 Şahin Demir ***)

KIRANARDI BELEDİYESPOR: Murat Ersungur * Kemal Eşkin * Mustafa Çavuş * Hidayet Eray Uzun * Ömer * Mikail Polat * (Dk.84 Abdulkadir *) Ferhat Aslan *  Esef Akdere * (Dk.46 Furkan Türker *) Mustafa Yorulmaz * Murat Çadır * Ergin Altıntaş *

GOLLER: Dk.51.87 Ali Yakışıklı, Dk.70 Muharrem Çolak, Dk.78 Seyfi Karamahmut, Dk.90+4 Osman Eryiğit (Özvatan Gençlikspor) Dk.64.86 Murat Çadır (Kıranardı Belediyespor)

Mehmet Karabacak İkinci Amatör Küme A Grubu lideri Özvatan Gençlikspor, ligin 16.haftasında sahasında oynadığı maçta Kıranardı Belediyespor´u 5-2 yenerek A Grubu şampiyonu oldu. 2016-2017 sezonu İkinci Amatör Küme A şampiyonu olan Özvatan Gençlikspor 2017-2018 sezonunda Birinci Amatör Küme´de mücadele edecek. Kısa zamanda büyük başarıya imza atan Özvatan Gençlikspor, ilçe büyük bir sevinci de beraberinde getirdi.

Özvatan Stadı´nda oynanan zorlu karşılaşmada ilk yarıda konuk ekip Kıranardı Belediyespor etkili olmasına rağmen birçok gol pozisyonundan yararlanmazken ev sahibi ekip ise ilk yarıda durgun bir görüntü ortaya koydu. İlk yarı golsüz tamamlanırken ikinci yarının başına Özvatan Gençlikspor tecrübeli oyuncu Ali Yakışıklının şık golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra konuk Kıranardı Belediyespor 64.dakikada beraberlik golünü buldu.70.dakika Özvatan Gençlik, Muharrem Çolak ile skoru 2-1 yaparken, taraftar is tribünden oyun havaları çalarak takıma destek verdi. 78.dakikada Özvatan, kaptan Seyfi Karamahmut´un golü ile skoru 3-1 yaptı. 86.dakikada Kıranardı Belediyespor Murat ile bir gol daha buldu ve durumu 3-2 yaptı. Golden sonra hemen cevap veren Özvatan Gençlikspor ilk golün sahibi Ali Yakışıklının ayağından bir gol daha buldu ve skoru 4-2 yaparak son dakikalara oldukça rahat girdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında son sözü Özvatan Gençlikspor´da oyuna sonradan giren Osman Eryiğit söyledi. Attığı golle skoru 5-2 yapan Osman maçın skorunu ilan etti. Hakem Hüseyin Keğin´in son düdüğü ile Özvatan Gençlikspor´lu oyuncular ve teknik heyet galibiyeti-şampiyonluğu taraftarı ile saha içerisinde kutladı.(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON ÖZVATAN