ŞAMPİYON MEYSUSPOR

28.02.2017 16:55:18

Kırmızı-Beyazlılar ligin bitimine bir hafta kala Erkiletspor´un ardından şampiyonluğunu ilan etti ve adını Süper Amatör Küme´ye yazdırdı.

STAT: Argıncık Stadı 2 Nolu Saha

HAKEMLER: Osman Susamış ***  Kemal Hattatioğlu *** Caner Doğan ***

SAHA KOMİSERİ: Süleyman Nar

KAYSERİ MEYSUSPOR: Yusuf Kağan Üstün *** Yasin Burak Deniz *** Kadir Dana *** Savaş Özdemir *** Mehmet Özdoğan *** Oğulcan Erbek *** Kubilay Babacan *** Furkan Öztürk *** (Dk.75 Ali Çavlak **) Bayram Vatansever *** (Dk.85 Hayrettin Erciyes *) Taha Alban *** Emincan Aksoy *** (Dk.60 Emrah Altun **)

 İNCESU ERDEMSPOR: Ahmet Arpacı * Sinan Yıldırım * Bekir Acar  * (Dk.75 Okan Taşdemir *)Furkan Başarır *  Tarık Çetin * Uğur Arslan * Doğancan Akmaz * Mehmet  Tuluk * Oğuzhan Çoban * (Dk.70 Eray Hançer *) Ali İğde * Mert Özdoğan * *

GOLLER: Dk.24 Bayram Vatansever, Dk.33 Savaş Özdemir, DK.83 Taha Alban

 Dk.88 Mehmet Özdoğan (Kayseri Meysuspor)

Birinci Amatör Küme B Grubunda Kayseri Meysuspor 2016-2017 sezonu şampiyon olarak tamamladı. Ligin 21.haftasında hafta sonu oynadığı maçta İncesu Erdemspor´u 4-0 gibi farklı mağlup eden Kayseri Meysuspor mutlu sona ulaşan takım oldu. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen ve galibiyeti fazlası ile hak eden Kırmızı-Beyazlılar hakem Osman Susamış´ın son düdüğüyle birlikte Argıncık Stadı 2 Nolu Sahayı bayram yerine çevirdi. B Grubunu bitime bir hafta kala şampiyon olarak tamamlayan Kayser, Meysuspor gelecek sezon Süper Amatör Küme´de mücadele edecek. Maç sonunda saha içerisinde taraftarı ile şampiyonluğu doyasıya kutlayan Kayseri Meysuspor´u kutlamaları soyunma odasında da devam ettirdi.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON MEYSUSPOR