ŞAMPİYON ERKİLET

23.05.2017 16:41:06

Mavi-Beyazlılar final maçında Kocasinan Şimşekspor´u Murat ve Bülent Akın´ın golleri ile 2-1 yenerek Kayseri Şampiyonu oldu ve ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

STAT: Argıncık Stadı 1 Nolu

HAKEMLER: Abdurrahman Haymana ** Ö.Hürcan Yücel ** Hüseyin Karakaya**

ERKİLETSPOR U16: Hasan Mintaş *** Çağatay Gümüş *** Murat Uyanık **  Sait Mert Akgöz *** Murat Akın *** Okan  Recai *** Bülent Akın *** Gökmen Yılmaz *** Ramazan Korkmaz *** Ahmet Kılıçaslan *** (Dk.50 Şevki *) Furkan Kadak ** (Dk.77 Oğuzhan **)

KOCASİNAN ŞİMŞEKSPOR U16: Onurcan Özdemir ** Metehan Kopargil ** Mertcan Babayiğit ** (Dk.77 Anıl *) Abdulkadir Baykaldı ** (Dk.77 Ayhan *) Serhat Barış ** Yiğit Avcı ** Eren Topuz ** Cengizhan Güler ** Berkay Arı ** Muhammed Emin Özcan ** Yakup Bozot **

GOLLER: Dk.37 Murat Akın, Dk.40 Bülent Akın (Ekiletspor U16) Dk.10 Mertcan Babayiğit (Kocasinan Şimşekspor U16)

U16 Play-Off final maçında Erkiletspor ile Kocasinan Şimşekspor hafta sonu Argıncık Stadı 1 Nolu sahada karşı karşıya geldiler. 1-0 geriden gelerek 2-1 kazanan Erkiletspor  U16 Kayseri Şampiyonu oldu. Oldukça çekişmeli ve renkli geçen karşılaşma sonrası bir taraf sevindi, bir taraf üzüldü.  Öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Kocasinan Şimşekspor, rakibi Erkiletspor´a mağlup oldu ve sezonu ikinci olarak tamamladı. Erkiletspor aldığı galibiyetle Kayseri şampiyonu oldu ve ilimizi U16 Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Maç sonunda saha içerisinde Erkiletspor´lu oyuncular ve teknik heyet büyük sevinç yaşarken, Kocasinan Şimşekspor´lu oyuncular ise gözyaşlarını tutamadılar.  Alınan şampiyonluk sonrası büyük sevinç yaşayan Mavi-Beyazlılar maçın hemen ardından kupasını alarak sevinç ikiye katlandı. Erkiletspor´lu oyuncular saha içerisinde aileleri ile şampiyonluğu doyasıya kutladılar. (Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON ERKİLET