SALİH´E SON VEDA

16.03.2016 09:28:22

Genç yaşta geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Kayseri Bölgesi Futbol Hakemi Salih Ulu, dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Rize´ye maç yönetmeye giderken Gümüşhane´de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kayseri Bölgesi Futbol Hakemi 31 yaşındaki Salih Ulu kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde toprağa verildi.  Geçtiğimiz günlerde Rize´ye maç yönetmeye giderken LPG yüklü tankerin aracına çarpması sonucu yaralanan ve 6 gün boyunca Trabzon´da yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşam mücadelesini kaybeden genç hakem Salih Ulu öğle namazına müteakip Hunat Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

/resimler/2016-3/16/0929452202322.jpg

Hunat Camiinde kılınan cenaze namazına  Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, MHK Başkan Vekili Bünyamin Gezer, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı, Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Üst Klasman Hakemlerinden Özgüç Türkalp,  Abdülkadir Bitigen,  Emre Altun, Üst Klasman Gözlemci Galip Bitigen, TFFHGD Kayseri İl HakemTürkiye Kurulu Başkanı Çetin Topuz, Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Fahri Aksoy ve yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Kayseri Saha Komiserleri Derneği, Kayseri ve farklı illerden gelen hakem camiası, amatör kulüp temsilcileri, antrenörler, sporcular ve birçok vatandaş katıldı. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ve Başkan Vekili Bünyamin Gezer, merhum Salih Ulu´nun babası Üzeyir Ulu ve ağabeyi Ahmet Ulu´ya taziye dileklerini ileterek cenaze namazına katıldılar. Gözyaşlarını tutamayan baba Üzeyir Ulu, Müftüoğlu ve Gezer´e sarılarak teselli aradı. Cenaze namazı öncesi ve sonrasında adeta gözyaşları sel oldu. Cenazede genç hakem Ulu´nun amcası ?Salih daha 31 yaşındaydı. Türkiye dinlesin. İçim yanıyor. Kızı Öykü daha babasının öldüğünü bile bilmiyor. Maça gitti diye biliyor´ dedi. Genç yaşta hayatını kaybeden Salih Ulu evli ve 6 yaşında Öykü adında bir kızı vardı. 4 aylık hamile olan eşiyle birlikte ikinci çocuğunu bekliyordu. (Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: SALİH VEDA