SALDIRIYI KINADILAR

12.12.2016 09:21:16

İstanbul´da yaşanan terör olayı sonrası Kayseri´nin önde gelen isimleri lanetlidiler

KTB BAŞKANI ÜNLÜ,  İSTANBUL´DA Kİ TERÖR SALDIRILARINI LANETLEDİ

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Şaban Ünlü, İstanbul´da ki terör saldırıları sonrası kınama mesajı yayımlayarak, terörü lanetledi.
Şaban Ünlü, önceki gün İstanbul Beşiktaş´ta güvenlik güçlerine ve vatandaşlara yönelik bir terör saldırısı gerçekleştiğini belirterek, ?Türkiye düşmanları ve milletimizin düşmanları haince bir saldırı gerçekleştirdi. Gümüşsuyu yokuşu (Beleştepe) civarında bir araç seyir halindeyken patlatıldı. Maçka Parkı civarında da bir canlı bomba kendini patlattı. Bu alçak terör saldırıları sonrasında onlarca polisimiz şehit ve 200´e yakın yaralımız var. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Acımız büyük. Ancak, ülkemiz ve milletimiz bu hainlerin saldırıları karşısında birlik ve beraberlik içinde tek vücut olarak durmasını bilir? dedi. Şaban Ünlü, ? Terör ve teröristler asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Bunu içimizdeki ve dışımızdaki düşmanlarımızın iyi bilmesi gerekir. Ülkemiz zor bir süreçten geçerken yaşanan bu hain saldırı bizleri derinden yaraladı. İnşallah bundan sonra bu tür acılar yaşamayız. Devletimiz bu alçaklara gereken cevabı en iyi şekilde verecektir. Bir kez daha Milletimizin başı sağolsun? diye konuştu.

/resimler/2016-12/12/0922024264831.jpg

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Terörün her şekli insanlık  suçudur"

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden İstanbul´da meydana gelen hain saldırı sonrasında yaptığı açıklamasında, "Terörün her şekli insanlık suçudur´´ dedi.  Özden; "İstanbul´da gerçekleşen, çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açan saldırıları ve terörün her şeklini insanlık suçu olarak değerlendiriyor ve şiddetle kınıyoruz" ifadesinde bulunarak şunları söyledi:
"İçinde bulunduğumuz dönemde teröre karşı birlik, beraberlik ve sağduyu içinde ortak hareket etmek her zamankinden daha da büyük önem taşımaktadır. Ülkemizdeki huzur ve istikrar ortamını hedef alan bu tür terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını diliyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum"

/resimler/2016-12/12/0926388693129.jpg

KAYSERİ TABİP ODASI TERÖR SALDIRILARINI KINADI

Kayseri Tabip Odası, İstanbul´da yaşanan bombalı araç ve canlı bombayla yapılan terör saldırılarını sert bir dille kınadı. Kayseri Tabip Odası Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Prof. Dr. Hüseyin Per, ?ülkemizin bütünlüğü ve milletimize karşı yapılan bu saldırılar karşısında terör gurupları ve yandaşlarına karşı sert tedbirler alınmalıdır? dedi.Türk milletini terörle sindirmeye çalışanların asla amacına ulaşamayacağının altını çizen Hüseyin Per, ?İstanbul, Beşiktaş Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen çifte terör saldırısıyla Ülkemiz kara bir gün yaşadı. Onlarca polisimiz ve vatandaşlarımız şehit oldu. 200´e yakın vatandaşımız yaralandı. Şehitlerimize Allah´tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileriz? Hüseyin Per, Kayseri Tabip Odası olarak, Türkiye´nin birlik ve bütünlüğüne kastedenlerin her zaman karşısında durduklarını ve durmaya devam edeceklerini ifade ederek, ? Türk Milleti bütün bu badireleri bertaraf etmeye muktedirdir. Ancak, ülkeyi yönetenler de biran önce terörün kökünü kurutacak tedbirleri ivedilikle almalı ve uygulamalıdır? diye konuştu.

/resimler/2016-12/12/0923080102377.jpg

?İSTANBUL´DA GERÇEKLEŞEN TERÖR  SALDIRILARINI  LANETLİYORUZ?

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu´nun İstanbul´da yaşanan terör saldırıları sebebiyle yayımladığı mesajda şu ifadeler yer aldı:? İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ve Maçka Parkı yakınlarında meydana gelen terör saldırıları hepimizi derin bir acıya sevk etmiştir.
İstanbul´un merkezi noktalarına düzenlenen söz konusu saldırıların amacı; vatandaşlarımız arasında huzursuzluk yaratmak ve Ülkemizin birliğine zarar vermektir. Ancak saldırıların sorumluları bilmelidir ki, Tu?rkiye Cumhuriyeti hiçbir terör saldırısı ile sarsılmayacak güce ve bağlara sahiptir.
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Camiası olarak saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.?

 

Hiçyılmaz "Polisimiz başta olmak üzere güvenlik  güçlerimizin yanındayız"

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, ilk belirlemelere göre 38 şehit ve çok sayıda yaralının olduğu İstanbul´daki saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Hiçyılmaz, ?Bu hain terör saldırısını kınıyor ve lanetliyorum. Polisimiz başta olmak üzere güvenlik güçlerimizin yanındayız.? dedi.
İstanbul´da meydana gelen saldırının Türk milletini derinden üzdüğünü belirten Hiçyılmaz, ?Milletimizin geleceğine yön verecek adımların atıldığı bu günlerde, böyle hain ve sinsice saldırıların meydana gelmesi oldukça manidardır. 15 Temmuz darbe girişimi ile amaçlarına ulaşamayanlar, Türkiye ekonomisi üzerindeki planlarının da tutmayacağını anlayınca terör silahına bir kez daha sarılmışlardır.? diye konuştu. Bir daha böyle acı olayların yaşanmamasını dileyen Hiçyılmaz, İstanbul´da yaşanan terör saldırısının sorumlularının kısa sürede bulunacağına inandıklarını söyledi.

/resimler/2016-12/12/0924193523248.jpg

"Acımız Paylaşacağız, Mücadelemizi Sürdüreceğiz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İstanbul´daki hain terör saldırısı nedeniyle bir açıklama yaparak böylesine alçakça saldırılarla Türk milletinin sarsılamayacağını belirtti. Başkan Çelik, "Her zamankinden daha fazla birbirimize kenetleneceğiz, acımızı paylaşacağız ve yaralarımızı birlikte saracağız" diye konuştu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İstanbul-Beşiktaş´ta gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetledi. Şehitlerimize rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileyen Başkan Mustafa Çelik, "Hiç şüphesiz ki yüzyıllardır bu topraklarda yaşayan Aziz Milletimizi haince saldırılarla sarsmak isteyenler asla amaçlarına ulaşamayacaktır. Hain terör örgütlerini kullanarak bu ülkeye diz çöktürmeye çalışanlar Büyük Türk Devletine asla geri adım attıramayacaktır. Terör ve terörün destekçileri şunu iyi bilsinler ki, milletimize yaşatılan bu acılar Türk Milletini daha da güçlü hale getirmekte ve daha da birbirimize kenetlemektedir. " dedi.

Hizmet-İş Sendikası, İstanbul´daki Hain  Saldırıyı Lanetledi

İstanbul Beşiktaş´ta çevik kuvvet otobüsüne bombalı araçla düzenlenen hain saldırıyı lanetliyoruz.
Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, İstanbul Beşiktaş´ta Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet otobüsüne bombalı araçla düzenlenen hain saldırıyı ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Devletimizin bekası, milletimizin geleceğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik yapılan hain terör saldırılarının bir yenisini İstanbul´da yaşadık. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin hedefinin yine güvenlik güçlerimiz olduğu anlaşılıyor. Amaçları toplumsal bütünlüğümüzü, birliğimizi, dayanışmamızı tahrip etmek olan bu hainlerin tuzağına düşmeyeceğiz.Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Mücadeleden vazgeçmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz.?

 

 



Anahtar Kelimeler: SALDIRIYI KINADILAR