Tarih: 04.06.2018 23:06

SAKİB, KAYSERİSPOR´DA

Facebook Twitter Linked-in

KayserisporAntalyaspor ile sözleşmesi sona eren sol bek Sakıb Aytaç´ı transfer etti. Kayseri´ye gelen tecrübeli oyuncu ile yapılacak son görüşmenin ardından imzalar atılacak.


ANLAŞMA İKİ YILLIK
 
Yapılacak olan son görüşmenin ardından Sakib Aytaç´ın kendisini 2 yıllık Kayserispor´lu yapan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Yarın kulüpten açıklama gelecek. Sabib bugün Kayseri´de kalacak. Yarın sağlık kontrolünden geçip imza atacak ve ardından tatile çıkacak. Sakıb Aytaç´ın ismi daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor ile de anılıyordu. Öte yandan Kayserispor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın Kayseri´ye gelmesi bekleniyor.

Sakıb Aytaç kimdir? 


Antalyaspor´un 26 yaşında sol beki Sakıb Aytaç sol bek dışında stoperde ve sol kanatta da forma giyebiliyor. 1.87 boyundaki Sakıb Aytaç, sol ayağını kullanıyor.  Çanakkale Dardanelspor altyapısından yetişen ve ardından Gençlerbirliği´ne transfer olan Sakıb, ardından Denizlispor ve Tavşanlı Linyitspor´da oynadı. 2014´te Antalyaspor´a transfer olan Sakıb geçtiğimiz sezonda 29 maçta oynarken 4 asist yaptı. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —