SAHABİYE´NİN YOLU HER GÜN KAZA DOLU

15.07.2016 10:24:38

Sahabiye Mahallesi, Yıldırım caddesi dün her zaman olduğu gibi bir trafik kazasına daha tanıklık etti. Vatandaş ve esnaf isyan etti: ?Gerekli düzenlemeler yapılmazsa, burayı trafiğe kapatarak durumu protesto edeceğiz. Artık canımıza tak etti.?

Kayseri´nin Sahabiye Mahallesi Yıldırım Caddesi´nde neredeyse her gün yaşanan trafik kazaları, vatandaşı ve esnafı isyan noktasına getirdi.

Sahabiye´nin Yıldırım Caddesi, dün bir kez daha trafik kazasına tanıklık etti.

38 TV 497 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu 38 YT 466 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası hafif yaralanma ve maddi hasar meydana geldi. Yaşanan trafik kazası sonrasında olay yerine gelen polis, hem sürücüler arasında yaşanan tartışmayı noktaladı, hem de tutanak tutarak, soruşturma başlattı.

  Yıldırım caddesi üzerinde yer alan iki yolun üzerinde çift yönlü trafik akışı ve gereksiz araç parkları nedeniyle sık sık trafik kazalarının yaşandığını söyleyen mahalleli, ?Bu caddenin kesiştiği noktada neredeyse her güne bir kaza düşüyor, bıktık artık. Hangi önlemler alınacaksa, zaman daha fazla geç olmadan gereği yapılsın, ilgililere sesleniyoruz? dedi.

  Seslerini duyurmak için yetkililere defalarca çağrı yaptıklarını ve sayısız dilekçe verdiklerini ifade eden mahalle sakinleri ve esnaflar, hem otopark sorunun çözülmesini, hem de trafik akışına yenil bir düzenleme getirilmesinin şart olduğunun altını çizdi. Sahabiye Mahallesi Yıldırım Caddesi sakinleri, durumun böyle devam etmesi halinde, caddeyi trafiğe kapatarak eylem yapacaklarını, kazalara tanıklık etmekten gına geldiğini de söyledi.

Haber: Mukadder Karakaş



Anahtar Kelimeler: SAHABİYE YOLU KAZA DOLU