SAĞLIK´TA ÜÇ İMZA

30.08.2017 11:31:25

Yeni sezon öncesi sessizliğine geçtiğimiz hafta son veren Sağlıkspor önce Teknik Direktör sorunu çözdü ardından iç ve dış transfer için düğmeye bastı.

2017-2018 sezonunda süper Amatör Küme´de yoluna devam edecek olan Kayseri Sağlıkspor iç transfer 2 isim ve dış transferde 3 önemli ismi kadrosuna katmayı başardı.Takımı tecrübeli ve başarılı antrenör Murat Bozdemir´e emanet eden Kayseri Sağlıkspor yönetimi ardından transfer için kolları sıvadı. Kırmızı-Siyahlılar öncelikle iç transferde kaleci Bülent Aygün ve savunma oyuncusu emre Alkınoğlu ile anlaşma sağladı. Dış transferde ise Hacılar Erciyesspor´dan orta saha oyuncusu Tunç Ceyhun, Kayseri Şekerspor´dan Sol bek Mehmet Ali İmren ve Kocasinan Şimşekspor´dan savunma oyuncusu Seyfi Cingöz gibi önemli isimleri kadrosuna katan Kayseri Sağlıkspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Görüşmeleri sürdürdüğü birkaç oyuncu olan Kırmızı-Siyahlılar birkaç gün içinde bu transferlerini tamamlamak istiyor.

?Bülent ve Emre devam dedi?

Yeni sezon öncesi sessizliğini bozan Kayseri Sağlıkspor iç transferde tecrübeli takım kaptanı Bülent Aygün ve savunma oyuncusu Emre Alkınoğlu ile nikâh tazeledi. İç transferde birkaç isimle görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Siyahlılar birkaç güne iç transferi tamamlayıp dış transfere yönelmek istiyor. Takımın en tecrübeli ismi olan kaleci Bülent Aygün yeni sezonda da takım kaptanı olacak. (Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: SAĞLIK İMZA