SAĞLIKSPOR SAHAYA İNDİ

12.09.2017 16:51:55

Süper Amatör Küme´de mücadele edecek olan Kayseri Sağlıkspor sahaya inerek yeni sezona merhaba dedi. İşte 2017-2018 model Sağlıkspor?

Yeni sezon öncesi lige katılıp katılmayacağı belli olmayan Kayseri Sağlıkspor büyük bir atılım yaparak yeni sezon hazırlıklarına başladı. İlk olarak antrenör konusunu çözüme kavuşturan Kırmızı-Siyahlılardan ardından iç ve dış transfer için düğmeye bastı.  Genç ve tecrübeli isimleri kadrosuna katarak yeni sezon başlayacak olan Sağlıkspor yeni sezondan umutlu. Yeni sezon Sağlıkspor Kulüp Başkanı Sinan Çevirme, takımı tecrübeli ve başarılı antrenör Murat Bozdemir ve Şirvan Çeçen´e emanet ederken dış transferde gelecek vaat eden ve genç isimleri kadrosuna kattı.

Bozdemir & Çeçen görev başında?.

Yeni sezonda Sağlıkspor´u Murat Bozdemir çalışacak. Bozdemir´İn yardımcılığını ise Şirvan Çeçen yapacak. Son dönemlerin en iyi ikili antrenörü olan Bozdemir ve Çeçen birçok antrenöre adeta taş çıkartıyor. Yeni sezonda Kırmızı-Siyahlı takımın başarısı için ter dökecek olan antrenör Murat Bozdemir ve Şirvan Çeçen yeni sezondan oldukça umutlu. Göreve geldikten sonra transfer çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Murat Bozdemir ve yardımcısı Şirvan Çeçen gelecek vaat eden gençleri kardoya dahil ediyorlar. Geçen sezon Kocasinan Şimşekspor´da genç kadro ile başarılı olan Bozdemir ile Çeçen Sağlıkspor´da da aynı başarıyı elde etmek istiyorlar.

Kadro sil-baştan?

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala hazırlıklarına devam eden Kayseri Sağlıkspor dış transferde önemli isimleri kadrosuna kattı. Mehmet Ali İmren, Seyfi Cingöz, Furkan Şentürk, Mehmet Fatih Sönmez, Emre Yılmaz, Yunus Gürkan, Yasin Delikuş, Alperen Kısır, Hamza Koçoğlu ve Furkan Coşkun Yaşar gibi genç ve tecrübeli isimleri transfer eden Kırmızı-Siyahlılar yeni sezonda çok can yakacağa benziyor.  Kadrosuna 12 oyuncu katan Sağlıkspor transfer çalışmalarına bir yandan da devam ediyor. İç transferde içi 5-6 oyuncusunu kadroda tutan Sağlıkspor hazırlık maçları ile çalışmalarına devam edecek.

(Haber-Fotoğraflar: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: SAĞLIKSPOR SAHAYA İNDİ