SAĞLIK VE TATİL BİR ARADA

21.11.2015 10:40:28

Grannos Thermal Hotel & Convention Center Müdürü Deniz Bayraktar ile tesisleri hakkında kısa bir röportaj yaptık. Grannos termal otelin müşteri hedef kitlesi Genç ya da yaşlı ayrımı yapmadan bütün yaş gruplarını bünyesinde barındırmak olduğunu vurgulayan

 

İşte Deniz Bayraktar ile yapmış olduğumuz röportaj:

-Tesisinizin kuruluş hikâyesini anlatabilir misiniz?

Şirketimiz, 1970 yılında Ankara ilinin Çankaya ilçesinde bulunan Mühye köyünde Şahin Tuğla Fabrikasını kurarak ilk ticari faaliyetine başlamıştır. 1987 yılında Şahinler Toprak Beton İnşaat Turizm Petrol ve Maden San. Tic. Ltd. Şti adı altında faaliyetlerine aile şirketi olarak devam etmiştir.

1990 yılında Turan Güneş Bulvarı´nda bir akaryakıt istasyonu kurularak akaryakıt sektörüne adım atılmıştır.

2005 yılında 20.000 metrekare alana kurulu olan ve beton, çimento, agrega üzerinde tüm deneylerin yapılabileceği donanımlarda laboratuvara sahip olan bir tesis kurularak Şahinler Hazır Beton hayata geçirilmiştir ve inşaat sektörüne adım atılmıştır.

Son olarak Ankara´nın Haymana ilçesinde bulunan, merkeze 73 km. mesafede olan, Fransa´nın Vichy Kaplıcalarından sonra dünya üzerinde en iyi değerlere sahip ikinci termal kaynak niteliğini taşıyan Haymana Kaplıcaları, Grannos Thermal Hotel & Convention Center ayrıcalığıyla, 216 oda, 650 yatak kapasitesiyle, toplam 2.000 kişiye hizmet verebilecek farklı sayıda balo, toplantı salonları ve fuaye alanlarıyla, yüz yıllardır bir çok hastalığa şifa olduğu laboratuvar sonuçları ile kanıtlanmış termal spa alanı ile, tatil, toplantı, kongre, seminer, özel günler ve tüm kutlama organizasyonlarınız için profesyonel kadrosu ile turizm dünyasına ve siz değerli misafirlerine kapılarını açmıştır...

- Özelliklerinden bahsedebilir misiniz?

Tesisimiz 49.000 m2 alan üzerine kurulu 216 oda 650 yatak kapasitesine sahip, açık kapalı olimpik yüzme havuzları, bay ve bayan ayrı kür havuzları, havuzlu özel aile banyoları, tuz odası, buhar odası, sauna, fıtness center, plates salonu, açık büfe restoranları, balo salonu ve 5 ayrı toplantı salonları mevcut olan 5 yıldızlı tam donanıma sahip sağlık ve tatilin bir arada buluştuğu Thermal bir otel.

-Lokasyon olarak neden Haymana´yı tercih ettiniz?

Grannos Termal  otel & convention center, haymanaya yapılmasının en büyük nedeni haymananın termal suyunun,  Fransa vichy  den sonra gelen dünyanın 2. En iyi termal suyu Türkiye´nin 1. En iyi termal suya sahip olması ve bunun bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış olması tercih sebebimiz oldu.

-Müşteri hedef kitleniz kimlerden oluşuyor?

Grannos termal otelin müşteri hedef kitlesi Genç ya da yaşlı ayrımı yapmadan bütün yaş gruplarını bünyesinde barındırmak termal otel denince akla ilk gelen romatizmal ağrılar ve şifa bulmak evet bunlarda var sağlık, şifa, dinlenme fakat otelimiz bünyesinde yürüyüş parkurları, atv gross, tenis çordu ve bunun gibi daha pek çok aktivite mevcut o yüzden genç, yaşlı ayırımımız olmadan her kesime hitap edebiliyoruz.

-Vatandaşın termal turizm denince aklına ne gibi hizmetler gelir?

Termal turizm denince akla sadece hamam ve şifa gelir biz bunun yanında kür havuzlarımız, olimpik havuzlarımız, masaj odalarımız, cilt bakım ünitemiz ve pek çok sosyal faaliyetlerimiz ve toplantı salonlarımızla bu anlayışı zenginleştirdik.

-Ankara´nın termal turizmine ne şekilde katkı sağlayacaksınız?

Ankara´nın termal turizmine Grannos termal otel olarak sağlayacağımız en büyük katkı önce en şifalı suyu rahatlıkla kullanabilecekleri çok donanımlı bir tesis olarak ailece rahat ve huzurlu bir ortam sağlamak ve bunun yanında  iş toplantıları, seminerler anlamında çok kapsamlı toplantı salonlarına sahip olmamız sebebi ile ANKARA da insanların iş ve tatil ortamını bir araya getirmemiz.

-Termal tatilin maliyeti nedir?

 Termal tatilin maliyeti anlamında çok yüksek bir maliyet gerektirmediğini söyleyebilirim, hafta içi hafta sonu olmasına göre değişiklik gösteren çok cazip fiyatlarla otelimiz açtık.

-Grannos Termal Hotel olarak müşterilerinize vermek istediğiniz şey nedir?

Grannos termal otel olarak bizleri tercih eden misafirlerimize otelimizde aile sıcaklığını bulabileceklerini ve leziz yemeklerimizi tatmalarını, şifalı suyumuzun faydalarını yaşamalarını ve hepsinden öte şehrin kalabalığından uzaklaşıp sağlık, şifa ve tatili bir arada geçirmelerini tavsiye ederim.

Röportaj: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: SAĞLIK TATİL ARADA