Sağlık Merkezi´nde doktor isyanı!

23.04.2019 11:17:19

Açılışı yapılalı aylar oldu ama eksikleri bir türlü bitirilemedi.

Talas´ta Blediye ve hayırsever Kirazgiller Ailesi tarafından yaptırılan Fatma Kirazgiller Aile Sağlığı Merkezi´nde yaşanan doktor eksikliği hala giderilemedi.
Nüfusun yoğun olduğu Mevlana Mahallesindeki Karasu Caddesi üzerindeki sağlık merkezindeki yığılmalar hastaları canından bezdirir oldu. Doktor eksikliği nedeniyle tam kapasite çalışmayan Fatma Kirazgiller Aile Sağlığı Merkezi, hastalara tam bir eziyet yeri haline geldi. Sabah-öğle saatlerinde tıklım tıklım dolan sağlık merkezinde doktor yetersizliği nedeniyle hastaların bir çoğu muayene olamadan gitmek yada götürülmek zorunda kalıyor.
5 aile polikliniği, 1 diş ünitesi ve üç eczanesi bulunan sağlık merkezinin doktor sorununun giderilmesi için vatandaşların dilekçeler ile resmi kurumlara başvurdukları öğrenilirken, şuana kadar yapılan girişimlerden çözüm alamadıkları belirtildi.
Küçük bir devlet hastanesi formatında açılan Fatma Kirazgiller Aile Sağlığı Merkezi Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Kayseri Valisi Şehmuz Günaydın, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açılmıştı.

 



Anahtar Kelimeler: Sağlık Merkezi doktor isyanı