SAADET`TEN MEKTUP VAR!

20.05.2015 11:28:29

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala partiler seçmene ulaşmakta sınır tanımıyor.

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala partiler seçmene ulaşmakta sınır tanımıyor. Büyük Birlik ve Saadet Partileri'nin bir araya gelerek oluşturduğu Milli İttifak da seçmenlere gönderdiği mektupla kendini gösteriyor.

Milli ittifak olarak Saadet Partisi çatısı altında seçime giren partiler seçmene isimlerinin yazılı olduğu bir mektup gönderiyor. Teknolojinin gelişmesi ile mail ve SMS ile bende varim diyen partilerle Milli İttifak ev adreslerine gönderdiği mektupla rekabet ediyor. Propaganda da sınır tanımayan partiler bütün kitle iletişim araçlarını kullanmayı ihmal etmiyor.

‘Çok Muhterem Kardeşimiz' diye başlayan mektupta, Milli İttifak seçmenin oyuna şu sözlerle talip oluyor: Sahip olduğun oy o kadar kıymetli ki herkes ona talip oluyor. Bir tarafta ülkeyi 13 yıldır tek başına yöneten yorgun yola çıkarken verdiği sözleri unutmuş gitgide senden uzaklaşmış bir parti, diğer tarafta iktidar olmayı ister gibi göründüğü halde senin için hiçbir şey yapmadan muhalefete kalkmaktan memnun partiler. Al birini vur ötekine”

Ülkenin sorunları ile çözüm önerilerinin sunulduğu mektup 4 Haziran da genel başkanların katılacağı Kayseri mitingine davet ile son buluyor. (Haber Berna Utaş Utangan)



Anahtar Kelimeler: SAADET`TEN MEKTUP VAR!