SAADET ZAMANI

29.05.2018 10:41:41

Milletvekili adayı Mahmut Arıkan, seçim gününe kadar halkın içinde olacaklarını belirterek,"24 Haziran´dan sonra artık Saadet zamanı geldi"dedi

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili adayı Mahmut Arıkan, ?80 milyon insanla bir arada ve kardeşçe yaşamanın derdindeyiz ?dedi. Arıkan Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Metin Sönmez´i ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Arıkan, 24 Haziran´ın ülkemiz adına hayırlı olmanı temennisinde bulundu. 80 milyon insanla bir arada ve kardeşçe yaşamaktan başka bir dertlerinin olmadığını söyleyen Arıkan,? Çünkü biz amcasının katilini bile affeden bir Peygamberin ümmetiyiz. Dağıyla düzüyle, gölüyle deniziyle bu vatan bizim, Türküyle Kürdüyle, Alevisiyle Sunnisiyle bu memleket bizim. Seçim çalışmalarımızda ne yetimin hakkı ne de devletin tek kuruşu var. Gönül rahatlığı ile takip edebilirsiniz. Orucunuzu bozmaz. Seçim gününe kadar çalışacağız. İnsanlarımızın içinde olacağız. ?diye konuşarak ince bir mesaj gönderdi.
Arıkan ayrıca Ankara´da Saadet Partisi´nin "Türkiye Vizyonu" programına katıldıklarını belirterek, ?Program sonunda Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu ile Kayseri Milletvekili adaylarımız hatıra fotoğrafı çektirdi.? diye konuştu.
Metin Sönmez ise tüm siyasi partilere olduğu gibi Saadet Partisi´ne de seçimlerde başarı temennisinde bulundu. (Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: SAADET ZAMANI