Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kollarından Kardeşlik İftarı

4.07.2016 17:56:54

Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kolları tarafından il binası önünde kardeşlik iftarı düzenlendi.

Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kolları tarafından il binası önünde kardeşlik iftarı düzenlendi. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı iftar programında konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Yücel ?´Amacımız ülkemizin ve milletimizin yaşamış olduğu zorlu günlerde kardeşliğimizi pekiştirmek, ve mütevazi bir sofra ile yardıma muhtaç, aç insanların halini bir nebze olsun hatırlamak için bu organizasyonu gerçekleştirdik. Katılan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun´´ dedi.
İftar Programına Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, AGD Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Aydın, bazı STK´ların yöneticileri ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
?´FATİH AYDIN´A KAYSERİSPOR FORMASI´´
İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Yücel, Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın´ın adına yaptırdıkları Kayserispor formasını hediye etti. Ayrıca çalışmalarından dolayı Melikgazi Gençlik Kolları Başkanı Hamza Ülger´e, Fatih Aydın tarafından plaket takdim edildi.
?´AK PARTİ TERÖRLE DEĞİL, TERÖRİSTLE MÜCADELE EDİYOR´´
İftar yemeğinin ardından konuşan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın; ?´ Maalesef ülkemizde her geçen gün acı olaylar yaşanmaya devam ediyor. En son yaşanan patlama ile canımız bir kez daha yandı. Askerlerimiz şehit oluyor. Askerimizi şehit edenler ve dağda öldürülenler 18-20 yaşında gençler. Elbette teröriste cezası verilmelidir. Ama şu gerçek de göz ardı edilmemelidir. Bu teröristler 14 yıl önce 4-5 yaşında iken hükümete gelen Ak Parti gençlere maneviyat yükleyemediği için, onlara iş sahası açamadığı için bunlar dağa çıkıyor.
Şimdi Ak Parti diyor ki; ?´8 binin üzerinde terörist etkisiz hale getirdik. ?Evet doğru ama sen teröristle mücadele ediyorsun, terörle mücadele etmiyorsun ki; işte bundan dolayı öldürmek çare olmuyor, daha çok sayıları artıyor. Çünkü asıl mücadele terörün kaynağıyla mücadeledir. Asıl mücadele teröre teçhizat sağlayan Washington ile, Tel Aviv ile, Paris ile, Londra ile mücadele etmektir´´ dedi.
Ayrıca Hükümetin İsrail ile yaptığı anlaşmaya da tepki gösteren Aydın; ?´ Terörist devletle anlaşarak Gazze´ye yardım gönderilmez. Yılanla anlaşılır mı hiç? İsrail anlaşmanın olduğu günden itibaren Filistin´de bazı yerleri bombalamaya başladı. Bu anlaşma değil, teslimiyettir´´ dedi.