Tarih: 01.08.2016 10:03

RÜYA GİBİ DÜĞÜN

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri´nin tanınmış ve köklü iki ailesinin, düğün töreninde siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış simaları bir araya geldi. Büyük Kayseri Gazetesi´nin sahibi, Oylum Sınai Yatırımlar Anonim Şirketi Onursal Başkanı ve eski Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Büyüknalbant-Nesibe Büyüknalbant çiftinin oğlu Yener Büyüknalbant ile diş hekimi Sadullah Çetin-Sema Çetin´in kıza Eda Çetin düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.
Flamingo De Luxe Beyaz Salon´da gerçekleşen düğün töreni öncesi, yaklaşık bin 200 davetli, kokteylde bir araya geldi. Kokteyl sonrası, havai fişek gösterileri eşliğinde davetlilerin bulunduğu alana gelen gelin ve damadın nikâh merasimi gerçekleştirildi. Yener Büyüknalbant-Eda Çetin çiftinin nikâh şahitliğini ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, eski Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, milletvekili İsmail Tamer, eski KTO Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkâr ile Büyüknalbant ailesinin büyüğü Hacı Mehmet Büyüknalbant yaptı. Davetliler önünde nikâhı kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, esprili bir şekilde ?Sayın Bakan Özhaseki varken, nasihat işi bana düşmez? dedi. Tüm şahitlerin mikrofonu alarak, genç çifte hayata ve evlilik müessesesine dair öğütler verdikten sonra, aile cüzdanını eline alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Büyüknalbant ve Çetin ailesini çok yakından tanıdığına dikkat çekerek, mutlu evliliğin sırrının geçim ehli olmaktan geçtiğini söyledi. Bakan Özhaseki, Yener-Eda çiftinin huzur içinde bir ömür boyu mutlu olacaklarının referansı olarak ailelerini gösterirken, ?Eminim ki, vatana-millete hayırlı evlatlar yetiştireceksiniz? ifadesini kullandıktan sonra, 15 temmuz kanlı darbe girişimine değindi, ?Hepimizi Allah korudu. Milletimizin asil davranışıyla bu hain darbe planı hayata geçmeden son buldu. Aksi halde bu düğün bile yapılamayacaktı? dedi.
Konuşmanın ardından, aile cüzdanını Eda Büyüknalbant´a teslim eden Bakan Özhaseki, ?Kızım, Yener evladımızın ayağına basacaksan, şimdi bas. Sonrasında, kimse kimsenin ayağına basmasın. Mutluluğunuz ömür boyu sürsün? ifadesini kullandı. Düğün ve nikâh merasimine, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile birlikte Kayseri´nin tanınmış isimleri de katıldı.
Açık havada gerçekleştirilen törenin ardından balo salonuna geçen davetliler, solist Songül´ün şarkılarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Genç çifte bizde ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (Bekir Aslantaş)

NİKÂH ŞAHİTLERİ ÇİFTE BİR ÖMÜR MUTLULUK DİLEDİ

Yener Büyüknalbant-Eda Çetin çiftinin nikâh şahitliğini ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, eski Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, milletvekili İsmail Tamer, eski KTO Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkâr ile Büyüknalbant ailesinin büyüğü Hacı Mehmet Büyüknalbant yaptı. 

BÜYÜKNALBANT AİLESİ´DE TAM KADRO ORADAYDI

ener Büyüknalbant ve Eda Çetin´in düğün merasiminde, aile büyüğü Hacı Mehmet Büyüknalbant,
eski KTO Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar uzun süre sohbet etti.

BAŞKAN ÇELİK´TEN ESPRİLİ NİKÂH MERASİMİ

Davetliler önünde nikâhı kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, esprili bir şekilde ?Sayın Bakan Özhaseki varken, nasihat işi bana düşmez? dedi.

BASIN CAMİASI DA DÜĞÜNDEYDİ

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Metin Sönmez, TV1 Yayın Yönetmeni Doğan Havur, eHaber Kayseri Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Yağmur, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bekir Aslantaş da geceye eşlik etti. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —