RENKLERİ NE ZAMAN DEĞİŞTİRECEK SİNİZ?

3.07.2017 09:33:05

Renkleri değiştirin, Türkiye Kupası´nı kapıya koyun, yeni tesisleri yıkın böylece geçmişte bir tuğla koyan kimsenin emeği kalmasın

Kayserispor´un son 25 yılına imza atan tüm çalışanlar tek tek kapının önüne konuluyor. Kayserispor yönetiminin geçmiş ile hesaplaşması bir türlü sona ermiyor. Kulübe büyük emekler veren çalışanlar tek tek kulüpten uzaklaştırılırken, adeta geçmişte kulüp başkanlığı yapan isimlerin eserleri tek tek temizleniyor. Kayserispor´da yaşanan bu olaylar büyük tepki çekerken, şimdi sıranın neye geldiği merak ediliyor. Yapılan yorumlarda, ´´Madem herşeyi değiştiriyorsunuz. Bu cürreti kendinizde buluyorsunuz kulüben renklerini de değiştirin de kurtulun´´ cümleleri yer alıyor. Zira, Erol Bedir´in başkanlık yaptığı dönemde Kayseri Erciyesspor´un renkleri değiştirilmişti. Bu da yetmezmiş gibi İtalya´nın ünlü takımı İnter´den esinlenerek renkler Mavi-Siyah yapılmıştı. Kendisini kaptıran o dönemin yönetimi Emre Toraman´a İnter forması ile sözleşme imzalatarak tüm Türkiye´yi Kayseri´ye güldürmüştü. 

YA KUPA VE TESİSLER...

Yaşanan son olaylar bu gelişmeleri akıllara getirdi. Yönetimin vurdum duymaz tavırları sonrasında taraftarın aklında renklerin değiştirilmesi var. Bu cürret ile yönetimin renkleri değiştirmeye kalkması kimseyi şaşırtmayacak. Geçmiş ile hesaplaşmasını biteremeyen Erol Bedir yönetiminin Mehmet Özhaseki, Mete Eke, Ahmet Demircioğlu, Bekir Yıldız ve Recep Mamur´un yaptığı birçok büyük işi görmezden gelerek kendi hegomanyasını kurmaya çalışmasının ardından taraftarlar, ´´Türkiye Kupasını hangi yönetim kazandı? Yeni tesislerin inşaatını kim başlattı ve bu günlere getirdi? Elbetteki eski yönetimler. O zaman onların yaptıklarını silme adına Türkiye Kupası´nı kapının önüne koyun. Yeni tesisleri yıkın,  oldu olacak kulübün renklerini değiştirin ancak o zaman rahat edersiniz´´  yorumları ile yaşanan gelişmelere tepkilerini gösterdi. 

KULÜPTE HUZUR KALMADI...

Neredeyse bir haftalık bir süreçte Kayserispor´a büyük emekler veren Erdal Duran, Hasan Hüseyin Abız, Mustafa Sitti ile Fikret Doğan´ın işlerine son veren yönetim ayrıca altyapı antrenörleri Ertuğrul Seçme, Münir Yıldırım, Ahmet İzgi, Emin Aydoğdu, Hasan Akdoğdu, Uğur Kulaksız, Ümit Ulucan, Abdullah Büber ve Alper Kelkitti isimlerinin işine son vermişti. Altyapıdaki operasyonun Serdar Maraşlı ve Hakan Ertürk tarafından organize edildiği dile getirilirken bu çalışanların tüm emekleri bir çırpıda silinmişti. İraptan mahalsiz insanların koltuğu işgal etmesi sonrasında yaşanan bu gelişmeler ile birlikte adeta Kayserispor´un tarihi silinmeye çalışılıyor. Bu tavrın daha ne kadar süreceği merak konusu olurken, kulüpte işten çıkartılmayı bekleyen personelin son derece rahatsız olduğu ve sık sık kulüp içinde yöneticiler ile çalışanlar arasında tartışmaların yaşandığı aktarılıyor. (Spor Servisi)