REFÜJDEN ATLADI ARABAYA ÇARPTI

7.01.2015 10:18:06

Yoğunburç'ta yaya geçidini kullanmayarak yolun kenarındaki refüjden atlayan bir genç araca çarptı. Olay yerinde tesadüfen bulunan jandarma ve doktor yaralıya ilk müdahaleyi yaptı.

Yoğunburç’ta eşine az rastlanır bir kaza gerçekleşti. Yaya geçidini kullanmayan genç, 5 metre ilerdeki mesafede refüjden atlayarak karşıya geçmek istedi. Bu esnada seyir halindeki araca çarpan Mehmet isimli genç, takla atarak yer düştü. Aracın ön camı kırılırken, şoför ve eşi şok geçirdi. Araçta bulunan yolcu, çok korktuklarını ifade ederek, “Yeşil ışık bize yandı ve biz yolumuza devam etmeye başlamıştık. Işıktan kalkar kalkmaz aracın camına birisi çarptı. Refüjden atlarken, bizim aracımızın üstüne düştü galiba” diye konuştu. Kaza nedeniyle korkan genç kadın gözyaşları içinde yaralının durumunu sordu.

 

Olay yerinde seyir halinde bulunan jandarma kazaya müdahale etti. Şoka girerek yerde baygın halde yatan yaralıya ise ilk müdahale yine olay yerinde bulunan bir doktor tarafından yapıldı. Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen yaralı, olay yerine gelen 112 acil Servis ekipleri tarafından müdahalesi yapıldı. Yaralı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 Haber: Dilek Bolat