REAL ÇELİK KAPI SPOR KOLLARI SIVADI

30.07.2017 17:25:47

Sümer?Amatör Evi´nde yapılan Olağan Genel Kurul ile isim değişikliğine giden ekipte Kulüp Başkanlığına bir yıl aradan sonra yeniden Tuncay Dilme getirildi

Kayseri Süper Amatör Küme´nin önemli kulübü Esentepespor, yeni sezonda çok daha farklı bir görüntü ile spor dünyasındaki yerini alacak. Kırmızı-Beyazlı takım Ermatsan Esentepespor olan ismini Real Çelik Kapı Spor Külübü olarak değiştirdi. Sümer Amatör Evi´nde yapılan Olağan Genel Kurul´a ASKF Başkanı Musa Soykarcı, Kayseri Futbol il Temsilcisi, Süleyman Özçınar, kulüp yönetimi, Real Çelik Kapı yetkilileri ve kulüp delegeleri katıldı. Olagan Genel Kurul´da divan heyeti Musa Soykarcı, Süleyman Özçınar ve Şevki Dursun´dan oluştu. Gündemdeki maddelerin görüşülmesine başlamadan önce saygı duruşu yapıldı, istiklal marşı okundu. Ardından genel kurula geçildi. Gündemdeki maddeler görüşülüp oy birliği ile kabul edilirken, en önemli gündem maddesi olan kulüp isminin değiştirilmesine geçildi. Yapılan teklif üzerine kulübün ismi Real Çelik Kapı Spor Kulübü olarak değiştirildi. Yeni sezondan itibaren kulüp yoluna bu isim ile devam edecek.

Başkan Tuncay Dilme iddialı konuştu

Kulübü Birinci Amatör Küme´den Süper Amatör´e çıkardıktan sonra bir yıl ara veren Tuncay Dilme, yeniden kulüp başkanı olarak göreve başladı. Kayseri futboluna sponsor deyimini kazandıran isimlerden biri olan Tuncay Dilme, ´´´Kayseri´nin önemli bir firmasını futbola kazandırdık. Bize desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.?Kayseri´den kazandıklarını Kayseri gençliğine harcayan firmamız ile kulübümüz Türk ve Kayseri sporu için el ele verdi. Bugüne kadar 13 transfr yaptık. Birkaç oyuncu daha almıyı düşünüyoruz. Bu sezon Süper Amatör Küme´de sesg etirecek bir takım olacağız. Hedefimiz ligde şampiyonluk. İyi bir teknik ekip ve iyi bir kadro ile bu güzide yönetim kurulu önemli işlere imza atacaktır´´ dedi.

Takım Çalapverdi ve Çelik´e emanet

Bu sezon Süper Amatör küme´de şampiyonluk kovalamaya hazırlanan Real Çelik Kapı Spor Kulübü, yeni yönetimini belirledikten sonra sezon için kolları sıvadı. Kırmızı-Beyazlı takımın yönetimi yaptığı ilk toplantıda teknik heyetini belirledi. Bu sezon takım iki isme emanet edilecek. Yeni sezonda takımı Eren Çalapverdi ile Emre Çelik iukilisi çalıştıracak. Yönetim aldığı karar ile iki başarılı hocaya da aynı oranda sorummuluk verdi. Esentepespor´un genç teknik adamı Eren Çalapverdi ile geçen sezon Gültepespor´da önemli işlere imza atan Emre Çelik, bu sezon güçlerini Real Çelik Kapı Spor Kulübü için birleştirecek. İki teknik adamın da sorumluluğunun eşit olduğu yönetim tarafından deklare edilirken, kulüpten ´´Antrenör veya yardımcı antrenar kavramı olmayacak. İki hocamızda aynı derecede sorumluluk taşıyacak. Bu güç birliğinin bize büyük faydası olacağı inancındayız´´ açıklaması yapıldı.

 

Yeni Yönetim Kurulu şöyle:

ASİL ÜYELER

Tuncay Dilme (Başkan),

İsmail Karadeli

Sinan Koçyiğit

Mustafa Deveci 

Canan Sonuç

Yunus Eren

Sadık İlhan

Sait Keçeli

Ahmet Ustaoğlu

YEDEK ÜYELER

Mustafa Kurra

Yıldırım Olgun

Ferhat Şahin

Ahmet Evler

Atik Doğan

Volkan Temel

Hüseyin Selim

Ertuğrul Bostancı

Gürhan Danacıoğlu

 

Haber-Foto: İsmail AĞAR