RANTA KURBAN ETMEYECEĞİZ”

25.04.2015 10:05:45

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri milletvekili adayı Metin Soylu, düzenlediği basın açıklamasında projelerini anlattı.

 

 

 

MHP Kayseri 5. Sıra milletvekili adayı Metin Soylu MHP il binasında düzenlediği basın açıklamasında, kamu arazilerini ranta kurban etmeyeceklerini belirterek, 1000 yıllık Anadolu'da başta Türk devletine başkentlik yapan Kayseri olmak üzere pek çok Anadolu şehrinde kamu arazileri ranta kurban edilmiştir. Kayseri'de başlıca rant alanları Karayolları Meysu, DSİ, Sümer Bez Fabrikası, Köy Hizmetleri ilk akla gelen örneklerdir. Şimdi ise Havaikmal Bakım Merkezi rantiyecilerin iştahını kabartmaktadır. MHP olarak buraları ranta kurban etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Milletvekili olduğu takdirde yapacaklarından bahseden Soylu, 2 önemli projemiz bulunmaktadır. Birincisi Alparslan Türkeş Üniversitesi, ikincisi ise Hilal Selçuklu külliyesidir. Diğer projelerimiz arasında asker eşlerine ayda 500 TL maaş vermek bulunmaktadır. Bir diğer projemiz ise emeklilerimizin moral, motivasyonlarını desteklemesi için yurt içindeki milli ve manevi ziyaret yerlerine ücretsiz turlar düzenlemektir. İlk olarak Çanakkale ziyaretlerimiz olacak, daha sonra taleplere göre uygulamamızı genişleteceğiz” dedi.

Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: “RANTA KURBAN ETMEYECEĞİZ”