RAMAZAN´DA ASFALT SEFERBERLİĞİ

15.07.2015 18:31:29

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, Ramazan ayı boyunca 8 mahallede 15 cadde ve sokağın asfaltını yeniledi.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Ramazan ayında yol yapım ve asfalt ekiplerinin tempoyu düşürmeden çalıştığını belirterek, "Sıcak ve Ramazan demeden ekiplerimiz bir ay boyunca 15 cadde ve sokağın asfaltını yenileyerek 12 bin ton sıcak asfalt serdi." dedi.

Başkan Palancıoğlu, merkez ve yukarı olmak üzere Talas´ın her yerinde asfalt çalışmasının olduğunu ifade ederek, "Başta ilçemizin şantiyesi halindeki Mevlana Mahallesi olmak üzere Bahçelievler, Yenidoğan, Tablakaya, Yukarı, Reşadiye, Zincidere ve Çatakdere mahallelerinde çeşitli uzunluklardaki cadde ve sokakta asfalt yenileme çalışması yapıldı. Bu çalışmalarda eskiyen ve ömrünü tamamlayan asfaltın yenilenmesinin yanı sıra, ayrıca ilçemize alternatif yollarla giriş yapılan caddeler de genişletildi ve kavşaklar yeniden düzenlendi." diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, Talas´ın kaliteli ve modern yollarına her geçen gün yenisini eklemeye devam edeceklerini anlatarak, "Ramazan ayında bu sıcak altında çalışıp bir cadde ve sokağı ortalama 2 gün gibi kısa bir sürede yenileyen başta asfalt ve yol yapım ekiplerimiz olmak üzere park bahçe, temizlik ve diğer hizmetlerde çalışan bütün personelimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: RAMAZAN ASFALT SEFERBERLİĞİ