Ramazan Sokağı´na büyük ilgi

28.05.2018 10:15:51

Büyükşehir Belediyesi´nin Kurşunlu Otoparkı ve Mimarsinan Parkı´nda kurduğu Ramazan Sokağı yine önemli misafirleri ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Vali Süleyman Kamçı´ya Ramazan Sokağı´nı

 Büyükşehir Belediyesi´nin Kurşunlu Otoparkı ve Mimarsinan Parkı´nda kurduğu Ramazan Sokağı yine önemli misafirleri ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Vali Süleyman Kamçı´ya Ramazan Sokağı´nı gezdirdi. Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik´e Ramazan Sokağı´nda büyük ilgi gösterildi. 
Büyükşehir Belediyesi´nin kurduğu Ramazan Sokağı her gün on binlerce insanı ağırlamaya devam ediyor. Bugüne kadarki en kalabalık günlerinden birisini yaşayan Ramazan Sokağı´nı Çevre ve Şehircilik Balkanı Mehmet Özhaseki de ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bakan Özhaseki ve Vali Süleyman Kamçı´ya Ramazan Sokağı´nı gezdirdi ve halkın katılımıyla ilgili bilgi verdi. 
Bakan Özhaseki, Vali Kamçı ve Başkan Çelik, Ramazan Sokağı´ndaki esnafları gezdiler, vatandaşlarla selamlaştılar ve Ramazan Şerbeti başta olmak üzere esnafın sunduğu ikramlardan tattılar. 
Bakan ve Başkan´a Ramazan Sokağı´nda büyük ilgi gösterildi. Çok sayıda vatandaşla fotoğraf çektiren Bakan Mehmet Özhaseki ve Başkan Mustafa Çelik, zaman zaman Ramazan Sokağı´nda ilerlemekte zorluk çektiler. 
İLAHİLERE BAKAN VE BAŞKAN DA EŞLİK ETTİ 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı´nda teravih namazı sonrası başlayan Sami Savni Özer´in katıldığı programı da izlediler. İzleyiciler arasında Başkan Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik de vardı. 
Gecede Sami Savni Özer birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. İlahilere Bakan Özhaseki, Vali Kamçı ve Başkan Çelik de eşlik etti. 
Konser sonrası Sami Savni Özer´e teşekkür eden Başkan Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı´na her gün güçlü sesleri davet ederek, Kayserililerin Ramazan akşamlarına renk katmaya devam ettiklerini söyledi. 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise Ramazan Sokağı´nın çok güzel noktalara taşındığını belirterek, Büyükşehir Belediyesi´ne hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 



Anahtar Kelimeler: Ramazan Sokağı büyük ilgi