RAMAZAN AKŞAMINDA CECELİ RÜZGARI

13.06.2016 09:20:55

Büyükşehir Belediyesinin 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının Kayseri´de en güzel şekilde yaşanabilmesi için düzenlediği etkinlikler sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı´na Ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli katıldı.

Büyük ilgiyle karşılaşan Mustafa Ceceli, konserinde popüler parçalarının yanı sıra birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.

   Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin Mimarsinan Parkı´ndaki Ramazan Sokağı´nda Mustafa Ceceli´yi izlemek isteyenler gösteri alanını tıklım tıklım doldurdu. Kalabalık gösteri alanına sığmayınca parka giren sokaklar ile parkın farklı bölgelerine taştı.   

   Mustafa Ceceli konseri öncesi Büyükşehir Belediyesi´nin hazırlattığı Kayseri türküleriyle Kayseri´nin tanıtıldığı klipler izlendi. Konseri Büyükşehir Belediye  Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik ile Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da takip etti.   

   Konserde popüler parçalarının yanı sıra birbirinden güzel ilahiler seslendiren Mustafa Ceceli, büyük beğeni topladı. Başkan Mustafa Çelik, başarılı sanatçıya konseri için teşekkür ederek çiçek verdi ve bu başarısının daim olması temennisinde bulundu.

   Konserinin ikinci bölümünü de ilahilerle sürdüren Mustafa Ceceli´ye Başkan Mustafa Çelik başta olmak üzere izleyiciler de eşlik etti. Mustafa Ceceli konseri gece geç saatlere kadar devam etti.