RAKİPLERİMİZİ TANIYALIM

8.12.2015 08:46:59

Kayserisyor´u kupada önemli rakipler bekliyor

Kayserispor bu sezon Ziraat türkiye Kupesı´nda son 16 takım arasına kalabilmek için G Grubu´nda Torku Konyaspor, İngölspor ve Etimesgut Belediespor ile mücadele edecek. Şimdi rakiplerimize biraz daha yakından bakalım.

TORKU KONYASPOR

Grupta Kayserispor´u en zorlayacak takım. Süper Lig´de geride kalan 14 hafta sonunda topladığı 23 puan ile 7. basamakta yer alıyor. Yeşil-Beyazlı renklere sahip olan kulüp maçlarını 41 Bin kapasiteli Torku Arena Stadı´nda oynuyor. Konyaspor´u Teknik Direktör Aykut Kocaman çalıştırıyor.

İNEGÖLSPOR

Kayserispor´un önemli rakiplerinden biride grupta İnegölspor olacak. Her yıl kupada önemli srüprizlere imza atan Bordu-Beyazlı takım İkinci Lig Kırmızı Grup´ta mücedele ediyor. İnegölspor, ligde 15 hafta sonunda topladığı 16 puan ile 14. sırada yer alıyor. İnegölspor maçlarını 5 Bin kapasiteli İlçe Stadı´nda oynuyor. İnegölspor´u Teknik Direktör Taşkın Güngör çalıştırıyor.

ETİMESGUT BELEDİYESPOR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup´ta yer alen Etimusgut Belediyespor bu sezon ligdeki başarısı ile dikkat çekiyor. Grupta oynadığı 17 maçta 36 puan toplayarak liderlik koltuğunda oturan Başkent temsilcisi maçlarını Kemal Atatürk Stadı´nda oynuyor. Etimusgut Belediyespor´un başında Teknik Direktör Taner Öcal bulunuyor. (Spor Servisi)



Anahtar Kelimeler: RAKİPLERİMİZİ TANIYALIM