RAİNBOW`UN RAKİBİ BELLİ OLUYOR

27.10.2014 17:27:22

Hentbol Türkiye Kupası 2. Kademe kura çekimi bugün Ankara`da yapılacak. Maçlar ise üçerli gruplarda deplasmanlı lig usulüne göre oynanacak

Hentbol Erkekler ve Bayanlar Türkiye Kupası`nda 2. tur kuraları yarın Ankara`da çekilecek. Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Konferans Salonu`nda saat 11.30`da yapılacak kura çekimiyle 2. tur eşleşmeleri belli olacak.
Bayanlarda 1907 Kanaryaspor, 1453 Üsküdarspor, Anadolu Üniversitesi, Ankara GAYE Spor, Kastamonu Belediyespor, Zağnosspor, Üsküdar Belediyespor ve Osmangazi Belediyespor takımlarının yanı sıra geçen sezon ilk 4 sırayı alan Muratpaşa Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor, Ardeşen Gençlik ve İzmir Büyükşehir Belediyespor, 2. turda yer alacak. Erkeklerde ise 2. tur mücadelesi, Antalyaspor, Maliye Milli Piyango, Kayseri Rainbow, Amasya Taşova YİBO, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve İstanbul Anafen Koleji ile geçen sezon ilk 4 sırayı elde eden Beşiktaş Mogaz, Ankara İl Özel İdare, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ve Nilüfer Belediyespor arasında geçecek. Kupada 2. tur maçları, üçerli 4 grupta deplasmanlı lig usulüne göre oynanacak ve grubunda ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek.
(Spor Servisi)