RAHMETLE ANIYORUZ

27.12.2017 10:24:28

Unutmadık ve asla unutmayacağız?

 

 

27 Aralık 2016´te hayata gözlerini yuman Kayseri Amatör Camiasının duayen ismi dün sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Geçtiğimiz yıl toprağa verilen Mehmet Karabacak, ölümünün 1 yılında spor camiası ve sevenleri tarafından unutulmadı. Mezarı başında anılan efsane isim Mehmet Karabacak için gözyaşları bir kez daha sel oldu. Okunan Kuran´ı Kerim ve duaların ardından Mehmet Karabacak´ın mezarına karanfiller bırakıldı.

Yıllardır Kayseri futboluna hizmet eden Mehmet Karabacak geçirdiği rahatsızlık sonrası 27 Aralık 2016 Pazartesi günü sabahın erken saatlerini vefat etmişti.  Mehmet Karabacak´ın vefat haberi spor camiasını ve sevenleri yasa boğmuştu. Spor camiasının sevilen ismi Mehmet Karabacak´ın ölüm yıl dönümünde bizde Büyük Kayseri Gazetesi olarak sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz. Mekânın Cennet olsun. Mehmet Karabacak. Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı, ? Kelimelerin bittiği yerdeyiz. Mehmet Karabacak babamızın ölümünün 1 yıl dönümünde sevgi, özlem ve rahmetle anıyoruz. Unutmadık ve asla unutmayacağız? dedi.

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: RAHMETLE ANIYORUZ