PROJE HAZIRLANIYOR, İHALE YAKINDA

12.08.2014 10:39:57

Büyükşehir Belediyesi`nin gerçekleştirmeyi planladığı üst geçit ve köprülü kavşaklar masaya yatırıldı. Karayolları, Hastane Caddesi, İstasyon Caddesi ve Fuar kavşaklarını kapsayan köprülü kavşaklar için sunum yapıldı.

Osman Kavuncu ve Kocasinan Bulvarı`na yapılacak olan köprülü kavşaklar için Kalyon Trafik Şirketi tarafından yapılan sunuma Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Büyükşehir Belediyesi`nin üst düzey yöneticileri katıldı.

 

     Toplantıda Kalyon Trafik Limited Şirketi`nden Cihat Kalyoncuoğlu ile Doç. Dr. Murat Ergün tarafından köprülü kavşaklarla ilgili detaylı bir sunum yapıldı. Sunumda, Karayolları Kavşağı`na yapılacak olan köprülü kavşak, İstasyon ve Hastane caddesi Kavşağı`nı birlikte çözecek olan proje ve Fuar Kavşağı`na yapılacak olan köprülü kavşağın nasıl olacağı yer aldı ve projelerle ilgili görüşler masaya yatırıldı.

 

     Toplantıda, köprülü kavşaklarla ilgili projelerin kısa sürede sonuçlandırılarak ihale aşamasına gelineceği ifade edildi.