PROGRAMLAR İPTAL

6.04.2015 10:39:55

Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit edilmesinin ardından Avukatlar Günü dolayısıyla baro olarak düzenlenecek olan eğlence programlarının iptal edildiğini söyledi.


Kayseri Barosu avukatları, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Kayseri Barosu tarafından düzenlenen yemekte buluştu. Etkinlik hakkında bilgiler veren Baro Başkanı Fevzi Konaç, "Bugün yaklaşık olarak bin arkadaşımız eşleri ve çocuklarıyla birlikte Avukatlar Gününü kutlamak üzere Kayseri Barosunun düzenlemiş olduğu Avukatlar Günü yemeğinde bir araya geldik. Geçen senede bu senede güzel bir organizasyonla Avukatlar Gününü kutlama fırsatı buluyoruz" dedi.
Konaç ayrıca, "Bu sene biraz daha buruk geçti. Sayın savcımızın şehit edilmesinden sonra biz bir kısım eğlence programlarımızı ve bir araya gelecek organizasyonlarımızı ne yazık ki iptal etmek zorunda kaldık. Ne yazık ki diyorum çünkü böyle bir acının üzerine bu tür organizasyon yapmanın doğru olmadığını düşünüyoruz. Hepimizin yüreğini parçalayan tüm Türkiye'yi üzen çok elim bir hadise yaşadık. Bu vesileyle 5 Nisan'ı kutlarken avukatlık mesleğinin içinden geçtiği sorunları da göz önüne alındığını görüyoruz. Aslında sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Ancak bu anlamda umudumuzu yitirmiş değiliz" ifadelerini kullandı.

 

                                                                                            

 



Anahtar Kelimeler: PROGRAMLAR İPTAL