POWER POP KAYSERİ´DE 98.5´TE YAYINDA!

1.08.2017 14:25:09

Powe Pop bundan sonra 98.5 frekansı ile Kayseri´de yayın yapacak.

PowerGroup ailesi hız kesmeden büyüyor! Ailenin yepyeni üyesi Power POP ile sıra dışımüzik deneyimi?

Türkiye´nin en zengin müzik platformu olan ve kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği ilklerle müzik dünyasına yön veren PowerGroup´tan yepyeni bir radyo... Power POP Müzik severlerin vazgeçilmez adresi olacakPower POPR´nBeskhiçbir yerde duyulmamış remixler ve tüm yeni Türkçe müzik akımlarını içinde barındırıyor. Zengin içeriği ile çok sevilen PowerGroup´un en genç radyosu Power POP, Türkçe hit müzik aşıkları ve parti tutkunlarını aynı frekansta buluşturuyor. Radyoların en popüleri olmaya adayPower POP, İstanbul´da 101, Ankara, İzmir, Marmaris,Bodrum ve Antalya´da  99.5, Balıkesir ve Bursa´da 94.7, Eskişehir´de 90.4, Gaziantep´te 96.3, Konya´da 93.7, Kayseri´de 98.5 frekansında sizi bekliyor.

PowerGroup ailesi hız kesmeden büyüyor!

Ailenin yepyeni üyesi Power POP ile sıra dışımüzik deneyimi?

 

Türkiye´nin en zengin müzik platformu olan ve kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği

 

ilklerle müzik dünyasına yön veren PowerGroup´tan yepyeni bir radyo... Power POP

 

Müzik severlerin vazgeçilmez adresi olacakPower POPR´nBeskhiçbir yerde duyulmamış remixler ve tüm yeni Türkçe müzik akımlarını içinde barındırıyor.

 

Zengin içeriği ile çok sevilen PowerGroup´un en genç radyosu Power POP, Türkçe hit müzik aşıkları ve parti tutkunlarını aynı frekansta buluşturuyor.

 

Radyoların en popüleri olmaya adayPower POP, İstanbul´da 101, Ankara, İzmir, Marmaris,

 

Bodrum ve Antalya´da  99.5, Balıkesir ve Bursa´da 94.7, Eskişehir´de 90.4, Gaziantep´te 96.3, Konya´da 93.7, Kayseri´de 98.5 frekansında sizi bekliyor.



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ POWER YAYINDA