POLİSLERE GECE SÜRPRİZİ

12.04.2020 23:22:00

Eylül Medikal & Sağlık Ürünleri ve Talas sakinleri, devriye görevini yürüten polis ekiplerini alkışlarla ve meşale ile karşılayarak, Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü kutladılar.

Eczacı Tekniknisyenleri Başkanı Abdullah Turaç ile Eylül Medikal & Sağlık Ürünleri sahibi Mustafa Ildır, Talas’ta devriye görevi yapan polis ekiplerinin Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak hediye takdim ettiler. Son 1 aydır yoğun mesai içerisinde olan Türk Polis Teşkilatı ve Medikalcılar’ın yanı sıra eczanelerin yapmış olduğu bu anlamlı sürpriz mahalle halkı tarafından büyük alkış aldı. Devriye görevi yapan polis ekipleri ise bu sürprize siren sesleri ile mahalle sakinlerine ve sürprizi yapan isimleri teşekkür ettiler.

Kayseri Eczacı Tekniksinyenleri Başkanı Abdullah Turaç ve Eylül Medikal & Sağlık Ürünleri Sahibi Mustafa Ildır yaptıkları açıklamada, “Türk Polis Teşkilatımızın 175.kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Rabbim polisimizi ve askerimizi başımızdan eksik etmesin. Bu zorlu süreçte yoğun bir çalışma içerisindeler ve bizde böylesi küçük bir sürpriz yapmak istedik. Bizler gibi Polis Teşkilatımızda gece gündüz demeden bizler için mücadele ediyor. Rabbim bu süreçte yar ve yardımcıları olsun” dediler. (Haber: Memduh BORAZAN)

 



Anahtar Kelimeler: POLİSLERE SÜRPRİZİ