BUDA PİŞKİN HIRSIZ

13.01.2015 10:44:19

Kayseri`de 4 dakika kaldığı mağazadan 3 bin 800 TL para çalan hırsız, kasanın anahtarını da yanına alarak kayıplara karıştı.

Kayseri`nin Kocasinan ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi Köprülü Caddesinde bir mağazaya giren hırsız, önce kabinde kimsenin olup olmadığını kontrol etti. Güvenlik kamerasının kendini kaydettiğinden habersiz, yazar kasayı ve çekmeceleri kontrol eden hırsız, çelik kasanın anahtarını bularak kasayı açtı. Kasada bulunan 3 bin 800 TL`yi alarak kasayı kilitledikten sonra anahtar ile birlikte kayıplara karıştı.
Mağaza sahibi Mehmet Çevik, "Olay geçtiğimiz Cuma günü meydana geldi. Ben cuma namazını kılmak için mağazadan ayrılmadan önce kapının önüne mankeni koydum. 15 yıldır dükkanı kilitlemeden bu şekilde Cuma namazına gidiyordum. Hırsız gelmiş ve mağazada 4 dakika kalmış. Ben para lazım olunca çelik kasayı açmak istedim. Ancak aramalarıma rağmen anahtarı koyduğum yerde bulamadım. İçime bir şüphe düştü. Kamera kayıtlarını incelediğimde hırsızlığın meydana geldiğini gördüm ve hemen polis ekiplerine haber verdim" diye konuştu.
Polis ekipleri, kamera kayıtlarından eşkali belirlenen hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.