PINARBAŞI'NDAKİ TÜRKLÜK ANITININ AÇILIŞINI BAHÇELİ YAPACAK

20.09.2019 10:11:00

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı İlçe Başkanı Onur Özkan ile Talas Belediye Meclis Üyesi Orhan Say,Genel Başkanları Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Heyet ziyarette Bahçeli'ye Pınarbaşı'nda bulunan ve genel bakıma alınan Türklük anıtında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. MHP Lideri Bahçeli'de Pınarbaşı İlçesine gelerek Türklük anıtını ziyaret edeceğini söyledi.

            Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, geçtiğimiz gün Milletvekilimiz İsmail Özdemir,Talas Belediye Meclis Üyemiz Orhan Say ve İlçe Başkanımız Onur Özkan'la birlikte Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ettik. Ziyarette Genel Başkanımıza bir süre önce genel bakıma aldığımız ve hızla yapımı devam eden Pınarbaşı Türklük Anıtı’ndaki çalışmalarla ilgili bilgiler verdik. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'de Türklük anıtındaki çalışmalar tamamlandıktan sonra cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeşin ata toprağı olan Pınarbaşı’mızı ziyaret edeceklerini bildirdiler. Genel Başkanımız İlçemizi ziyaretinde Türklük anıtını akabinde de belediyemizi ziyaret edecek dedi. Başkan Uzunluoğlu, tüm Pınarbaşılılara da genel başkanımızın selamını getirdik ifadelerini kullandı.