PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ!

19.02.2015 13:36:16

Talas Belediyesi tarafından hizmete ve çalışanlara verilen önem kapsamında personele yönelik kalite yönetimi eğitimi verildi.

Talas Belediyesi tarafından hizmete ve çalışanlara verilen önem kapsamında personele yönelik kalite yönetimi eğitimi verildi.

Meclis salonunda düzenlenen eğitime konuşmacı olarak katılan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kalite Yönetim Uzmanı Eşref Çakıroğlu, amaçlarının kalite yönetim sisteminin etkin kullanımını sağlamak olduğunu kaydetti. Çakıroğlu, "Temel amacımız belediyenin yapmış olduğu faaliyetleri sorgulamak değil. Denetim faaliyetlerinin de amacı sorgulamak değil. Bir tek amacımız var; kurulan kalite yönetim sisteminin etkin kullanımını sağlamak. Belediye yönetimi de 2006 yılından itibaren uygulanmakta olan kalite yönetim sistemini daha etkili uygulama gayreti içerisinde ve bunun için bu program düzenlemiş. İki aşamalı bir program. Eğitimlerin faaliyetlerin etkinliğini artırmada önemli derece rolü bulunuyor." dedi.

Talas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yalçın ise, belediye olarak verilen hizmetlerin kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Yalçın, belirli periyotlarla ihtiyaç duyulan her konuda hizmet içi eğitim düzenlemeyi sürdüreceklerini belirterek, "Amacımız sunulan hizmetlerin kalite çıtasını artırmak." diye konuştu.  



Anahtar Kelimeler: PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ!