PARTİMİZ VE FİKRİMİZ ADINA BİRER NEFER OLARAK HİZMET EDERİZ

19.07.2015 10:26:01

TBMM Başkanlığı seçiminden sonra CHP´ye, ?Dinsiz parti? dediği için tepki gören ve grup başkanvekilliği görevinden alınan MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, her şart altında partisi adına bir nefer olarak hizmet edeceğini söyleyerek, "Baş


Halaçoğlu, MHP Kayseri İl Teşkilatı´nın bayramlaşma törenine katıldı. Burada konuşan Yusuf Halaçoğlu, görevden alınmasını değerlendirdi. Her zaman partisi için birer nefer olarak hizmet edeceğini söyleyen MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, şunları söyledi:
"Biz ülkücüler, hangi ortamda ve hangi şartta olursa olsun partimiz ve fikrimiz adına birer nefer olarak her zaman hizmet ederiz. Hiçbir konuda kırgınlık ve küskünlük göstermeyiz. Bu bizim yetişme tarzımızdır. Bu sebeple ola ki aklınızdan ?Yusuf Halaçoğlu hoca grup başkanvekilliğinden alındı, kırgınlığı vardır´ diye düşünmeyin. 2-3 yıl orada grup başkanvekilliği yapmaya çalıştım ve elimden gayreti gösterdim. Genel başkanımız beni bir şekilde, hiç ama hiç tahmin etmeyeceğiniz sebepler ile arkamda durmama gibi bir şey söz konusu da değil. Başka sebepler ile şuan için böyle bir durum ile karşı karşıyayız ama bu partimizin yararınadır. Dolayısıyla bu konuda hiç kimse en küçük bir endişeye kapılmasın."