PARKTA KONSERE BÜYÜK İLGİ

25.08.2014 10:25:27

Büyükşehir Belediyesi Parkı`ndan yararlanan vatandaşlar bir sürprizle karşılaştı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları, parkın görsel güzelliğine saz ve sözleri ile eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yanındaki askeri lojmanların yıkılmasıyla yapılan Büyükşehir Parkı açıldığı ilk günden bu yana halkın büyük ilgisiyle karşılaştı. Gece gündüz on binlerce insanın yararlandığı parkta yeni bir uygulama başlatıldı ve bu uygulama vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı saz ve ses sanatçıları parkta bir konser verdi. Konservatuvar öğretim görevlileri tarafından verilen konser büyük beğeni topladı. Parka gelen ve konseri izleyen vatandaşlar "Kulaklarımızın pası açıldı" yorumlarını yaptılar.

   Kayseri`ye İran`dan gelen bir çift de parkta verilen konserin çok güzel bir etkinlik olduğunu belirterek, bu imkanı sağlayan herkese teşekkür etti. 

   Tatilini geçirmek üzere İzmir`den Kayseri`ye gelen bir genç kız da etkinliği çok beğendiğini dile getirerek "İzmir`de böyle bir etkinlik az. Canlı müzikler restoranlarda yapılıyor. Yapılan uygulamayı çok beğendim" dedi. (Kurum Haberi)